100%NL Magazine Shelly Sterk
Delen

ZIEN: Dit is de knappe man van Shelly Sterk!

De goedlachse Shelly zien we vaak online verschijnen, maar kennen jullie haar leuke man ook al?

Shelly Sterk

Shelly Sterk kennen we als Nederlandse presentatrice en verslaggeefster. Zij is al jaren gelukkig met haar man Mark Ebing. Samen kregen zij een zoontje, Jake. Deze blonde jongen laat dagelijks harten van al Shelly’s volgers smelten. Of het nou zijn blauwe ogen, zijn lieve kuiltjes in zijn wangen, of zijn mooie bril is, wij smelten er echt bij weg en de meer dan 300.000 volgers van Shelly ook.

Wie is Mark Ebing?

Mark doorliep de opleiding Communicatie Management op de Hogeschool Utrecht, waaraan hij in 2015 afstudeerde. Op dat moment was hij al bijna twee jaar samen met vriendin Shelly. Tegenwoordig werkt hij als Country Manager Benelux bij een bedrijf gespecialiseerd in networked audio- en videosystemen. Verder is Mark net als vriendin Shelly zelfs een tijd lang regelmatig op televisie geweest. Zo won hij het RTL-programma Popstars: The Rivals, als onderdeel van de boyband Men2B.

Gelukkige jaren

Mark en Shelly begonnen hun relatie in 2013 en stapten zo’n vijf jaar later, in juni 2018, in het huwelijksbootje. Ze trouwden op een droomlocatie in het Italiaanse Assini, in het bijzijn van veel vrienden en familieleden. Shelly en Mark zijn nog steeds dolgelukkig met elkaar en genieten van alle momenten samen met hun wondertje Jake. Hieronder zie je foto’s van het knappe gezin.

 

 

Bron: Sterrenoptv. Beeld: Instagram Shelly Sterk

Delen

Meer over Shelly Sterk

Wegsmelten bij de foto's van Shelly Sterk en haar pasgeboren zoontje
Wegsmelten bij de foto’s van Shelly Sterk en haar pasgeboren zoontje
BABYNIEUWS: Shelly Sterk is bevallen van tweede zoontje!
BABYNIEUWS: Shelly Sterk is bevallen van tweede zoontje!
Lees alle artikelen over Shelly Sterk