100%NL Magazine Shelly Sterk
Zie ook:
Delen

ZIEN: Shelly Sterk en zoontje zingen samen karaoke

Shelly Sterk postte vandaag een te lollige video waarin zij samen zingt met haar zoontje.

Samen met haar man Mark heeft Shelly een zoontje. Jake is inmiddels 2 jaar oud en écht om op te vreten! Zo ook weer in deze té lollige video! Shelly en haar zoontje Jake gaan samen helemaal los op Wake me up before you go-go van Wham! Mama verzorgt de zang en Jake rent enthousiast door het beeld met zijn gitaar. Wát een cutie!

“The Masked Valse Kraai”

“Karaoken in je kloffie. Ben alvast aan het oefenen voor als die uitnodiging voor The Masked Valse Kraai ooit binnenkomt” schrijft Shelly gekscherend bij de video. Shelly doelt hier op haar zangkunsten die ze tentoonstelt in de video. Of het goed klinkt of niet, schattig is de video in ieder geval wel!

Benieuwd naar het té leuke filmpje? Je ziet de video hieronder:

https://www.instagram.com/tv/CYjgy2TqvYO/?utm_source=ig_web_copy_link

Volgers van Shelly vinden de video ook geweldig. De “aaaah’s” en de hartjes stromen binnen op de Instagram pagina van Shelly. Wij kunnen niet wachten op de volgende video’s!

2e verjaardag

Afgelopen augustus vierden Shelly en Mark alweer de 2e verjaardag van hun oogappeltje Jake. Op Instagram schreef Shelly toen: ‘Dat het zo gezellig zou zijn met een ventje van 2, had ik nooit gedacht. Elke dag hebben we de slappe lach om de domste dingen.  […] Ook is het gedaan met mijn privacy, want zelfs als ik naar de wc ga wil je mee. En ben je teleurgesteld als ik alleen moet plassen.’

Benieuwd naar nog meer leuke foto’s van Jake? Foto’s zie je hier!

Binnenkijken in de twee fantastische huizen van Shelly

Shelly Sterk is een gelukkige vrouw! Ze is getrouwd met haar grote liefde, heeft een schattige zoon, een prachtige woning in Nederland én een droompaleis in Spanje! Kijk hier binnen in de 2 huizen van Shelly Sterk.

Bron en Beeld: Instagram Shelly Sterk.

Delen

Meer over Shelly Sterk

Wegsmelten bij de foto's van Shelly Sterk en haar pasgeboren zoontje
Wegsmelten bij de foto’s van Shelly Sterk en haar pasgeboren zoontje
BABYNIEUWS: Shelly Sterk is bevallen van tweede zoontje!
BABYNIEUWS: Shelly Sterk is bevallen van tweede zoontje!
Lees alle artikelen over Shelly Sterk