100%NL Magazine Shelly Sterk
Zie ook:
Delen

Shelly Sterk probeert de gekste tips om bevalling te laten starten

Hoogzwangere Shelly Sterk is het wachten beu en probeert allerlei tips om de bevalling te laten starten!

100%NL Magazine WhatsApp kanalen

Shelly Sterk

Oké, laten we eerlijk zijn, wie kan die blonde, altijd goedlachse presentatrice Shelly Sterk nou weerstaan? Naast haar carrière op tv, houdt Shelly ons allemaal in de ban met de avonturen van zichzelf en haar zoontje Jake. We kunnen er geen genoeg van krijgen!

Gezin

Samen met haar man Mark heeft Shelly een hele schattige zoon: Jake. Met zijn schattige kuiltjes in zijn wangen en twee pretoogjes heeft Jake alles in huis om ieders hart te veroveren. Wij zijn helemaal fan van Jake!

Vorige week deelde Shelly nog heel bijzonder nieuws rondom de naam van Jake. Want na lang wachten kon ze éíndelijk Jake zijn naam veranderen! Welke naam het geworden is? Dat lees je hier!

Tips om de bevalling te laten starten

Jake is het oogappeltje van Shelly en Mark en heeft de volle aandacht. Maar binnenkort zal dat gaan veranderen, want Shelly is namelijk in verwachting! Mark en Shelly kunnen ieder moment hun tweede zoon verwelkomen, wat spannend!

De baby is officieel af en Shelly is helemaal klaar met het zwanger zijn. Daarom heeft ze de hulp van haar volgers ingeroepen om massaal hun tips te delen om de bevalling te laten starten. Shelly is natuurlijk de beroerdste niet en deelt al haar tips met haar volgers, om andere zwangere aanstaande mama’s te helpen.

Bij een selfie schrijft Shelly: ‘Zie hier een moedertje die jullie advies om de baby er uit te wandelen braaf opvolgt.’ En daarnaast deelt ze ook nog de andere tips die vaak binnen zijn gekomen zoals: Frambozenbladthee, Acupunctuur, Strippen, Wonderolie, Dadels eten, Squatten en…Sexytime. 😉 Wij zijn heel benieuwd welke tips er wel en niet gaan werken voor Shelly en zitten vol spanning te wachten op de komst van haar tweede wondertje!

100%NL Magazine Shelly Sterk

Bron en Beeld: Instagram Shelly Sterk

Delen

Meer over Shelly Sterk

AAWH: Pasgeboren zoontje Shelly Sterk lijkt nu al als twee druppels water op zoon  Jake
AAWH: Pasgeboren zoontje Shelly Sterk lijkt nu al als twee druppels water op zoon Jake
Shelly Sterk deelt ontzettend zoet momentje tussen haar zoons
Shelly Sterk deelt ontzettend zoet momentje tussen haar zoons
Lees alle artikelen over Shelly Sterk