100%NL Magazine Shelly Sterk
Zie ook:
Delen

VIDEO: Heel mooi nieuws voor Shelly Sterk en Mark

Shelly schrijft emotioneel: 'Dit zijn toch echt de momentjes waar ik later als oud vrouwtje naar terug ga verlangen volgens mij.'

Shelly Sterk

Shelly Sterk kennen we als de blonde, goedlachse presentatrice. Ze is gelukkig getrouwd met haar grote liefde Mark. In 2019 werden Shelly en Mark voor het eerst ouders van een zoon, Jake. Hij is al jaren het oogappeltje van papa en mama! Jake steelt iedereens hart met zijn schattige kuiltjes in zijn wangen en twee kleine pretoogjes. Shelly doet haar volgers dan ook zeker een plezier, wanneer zij foto’s en video’s van deze lieve jongen plaatst.

Een paar maanden geleden werd Shelly moeder van een tweede zoon, Jess. Het gezin zit al maanden op een wolk.

Mooi nieuws

Shelly is heel trots op haar twee kinderen en dat deelt zij graag met haar volgers. Het afgelopen weekend leerde zoon Jake fietsen zonder zijwieltjes en Jess draait zich de hele dag zelfstandig om. Zij deelt een te leuke video op Instagram en schrijft emotioneel: ‘Dit zijn toch echt de momentjes waar ik later als oud vrouwtje naar terug ga verlangen volgens mij. Dit weekend hebben we Jake leren fietsen zonder zijwieltjes. “Ik ga echt als een speertje!” gaat hier op een tegeltje, dat snap je. Jess draait zich de hele dag om en is daar ook apetrots op. Met z’n lieve blije bolle kabouterlachje.’ Wij kunnen hier geen genoeg van krijgen. Geweldig om te zien.

Benieuwd naar de video? Klik dan op deze link.

Bron en Beeld: Instagram Shelly Sterk

Delen

Meer over Shelly Sterk

AAWH: 4 maanden oude zoontje van Shelly Sterk voor het eerst naar de tandarts
AAWH: 4 maanden oude zoontje van Shelly Sterk voor het eerst naar de tandarts
Shelly Sterk deelt vakantiegeluk met gezin: 'Het allermooiste ooit'
Shelly Sterk deelt vakantiegeluk met gezin: ‘Het allermooiste ooit’
Lees alle artikelen over Shelly Sterk