shelly sterk banner
Zie ook:
Delen

AAWH: 4 maanden oude zoontje van Shelly Sterk voor het eerst naar de tandarts

Het is nog maar heel kort geleden toen Shelly's zoontje werd geboren, maar deze jongen heeft nu al tanden. Dat vraagt om een tandartsbezoekje.

Shelly Sterk

Shelly Sterk kennen we als de blonde, goedlachse presentatrice. Ze is gelukkig getrouwd met haar grote liefde Mark. In 2019 werden Shelly en Mark voor het eerst ouders van een zoon, Jake. Hij is al jaren het oogappeltje van papa en mama! Jake steelt iedereens hart met zijn schattige kuiltjes in zijn wangen en twee kleine pretoogjes. Shelly doet haar volgers dan ook zeker een plezier, wanneer zij foto’s en video’s van deze lieve jongen plaatst.

Een paar maanden geleden werd Shelly moeder van een tweede zoon, Jess. Het gezin zit sindsdien op een wolk.

Tandarts

Jess is inmiddels vier maanden oud en bij hem kwamen onlangs al zijn eerste tandjes door. Daarom ging Shelly vandaag naar de tandarts met deze kleine jongen. Zij deelt een foto van Jess in de tandartsstoel en daar smelten wij echt bij weg. Deze lieverd ligt met zijn mondje open. ‘De baby met tanden werd ook even gecheckt’, schrijft Shelly lachend. Shelly is blij dat zij geen borstvoeding geeft. ‘Het lijkt mij echt een verschrikking met een 4 maanden oude baby met tanden die werkelijk overal op bijt.’ Dat begrijpen wij wel…

100%NL Magazine Shelly Sterk

Bron en Beeld: Instagram Shelly Sterk

Delen

Meer over Shelly Sterk

VIDEO: Heel mooi nieuws voor Shelly Sterk en Mark
VIDEO: Heel mooi nieuws voor Shelly Sterk en Mark
Shelly Sterk deelt vakantiegeluk met gezin: 'Het allermooiste ooit'
Shelly Sterk deelt vakantiegeluk met gezin: ‘Het allermooiste ooit’
Lees alle artikelen over Shelly Sterk