100%NL Magazine Simon Keizer

WOW! Simon en Annemarie Keizer vandaag 10 jaar getrouwd!

Vandaag is het precies 10 jaar geleden dat Simon en Annemarie in het huwelijksbootje stapten. Samen blikken zij terug op deze bijzondere dag.

Gezin van Simon en Annemarie Keizer

Er is een hoop gebeurd in tien jaar tijd! Op 21 december 2021 werden Simon en Annemarie voor de tweede keer ouders. Hun prachtige zoon Joa zag toen het levenslicht. Joa is het tweede kindje voor Simon en Annemarie, zij hadden al dochter Kiki. Kiki is inmiddels alweer 4 jaar oud, gaat al een tijdje naar school en is nu dus grote zus!

De komst van een nieuwe baby blijft een bijzondere en speciale gebeurtenis. Veel gezinnen laten daarom dan ook vaak foto’s maken van het kersverse geluk. Zo ook de familie Keizer! De allereerste foto van het complete gezin – inclusief hondje Bobbi-Β zie je hier.

‘Omdat het echt voelt als gisteren’

Vandaag is het precies 10 jaar geleden dat dit prachtige koppel elkaar het ja-woord gaf. Op Instagram blikken Simon en Annemarie allebei terug op deze bijzondere dag. Simon zegt hierover op Instagram ‘Vandaag 10 jaar geleden namen we op vrijdag de 13e om 13.00 uur geen enkel risico: we kozen via het burgerlijk huwelijk voor elkaar. ‘

Ook Annemarie post een prachtige foto van deze dag. De liefde spat ervan af! Bij de mooie foto schrijft ze ’10 jaar geleden. Ik weet nog precies waarom we zo moesten lachen. Omdat het echt voelt als gister. Wat is tijd toch kostbaar. 13.04.12.’

 

Bron en Beeld: Instagram Simon en Annemarie Keizer.