100%NL Magazine Simon Keizer
Zie ook:
Delen

ZIEN: Simon en Annemarie stralen tijdens zwangerschapsshoot!

Annemarie Keizer loopt aan het einde van haar tweede zwangerschap. Samen met Simon straalde Annemarie tijdens een zwangerschapsshoot.

Zwanger van tweede kindje

Het zijn spannende tijden voor Simon en zijn vrouw Annemarie Keizer. Annemarie is inmiddels alweer 38 weken zwanger. Het wordt het tweede kindje voor Simon en Annemarie.

Iedere week houdt Annemarie haar volgers helemaal up to date met een nieuwe foto van haar zwangere buik. De ene keer zien we haar stralen met een beschilderde buik, de andere keer draagt ze een prachtige witte jurk en ze deelde zelfs haar prachtige buik in bikini! Annemarie is stralend zwanger.

Dochter Kiki

Simon en Annemarie hebben al een dochtertje genaamd Kiki. Papa en mama zijn maar wat trots op de kleine meid en delen regelmatig de liefste foto’s van Kiki. Inmiddels is Kiki alweer vier jaar oud en helemaal klaar om grote zus te worden. Bij een lieve foto op Instagram schrijft Annemarie daarover het volgende: ‘Mama, als de baby eruit is dan gaat ik heel lief zijn voor de baby’. Zo schattig! Een paar weken geleden deelde Simon ook nog een te schattige video van zijn kleine meid. Uit volle borst zong Kiki toen het paard van Sinterklaas toe. Die video zie je hier.

Benieuwd naar hoe Kiki er uit ziet? Dat zie je hier.

Zwangerschapsshoot

Speciaal voor de gelegenheid lieten Simon en Annemarie de groeiende babybuik op een mooie manier vastleggen. Bij de prachtige foto schrijft Annemarie dat de zwangerschap goed verloopt, maar dat ze toch wel wat last heeft van kwaaltjes.

Annemarie: ‘Zwangerschaps kwaaltjes. Dit keer heb ik er heel wat meer dan tijdens mijn zwangerschap van Kiki. De details zal ik jullie besparen. Ik kan me overigens ook niet meer heugen wanneer ik een nacht heb doorgeslapen.’

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer

Delen

Meer over Simon Keizer

FANS OPGELET: Simon Keizer geeft uniek kijkje achter de schermen
FANS OPGELET: Simon Keizer geeft uniek kijkje achter de schermen
YES: Simon Keizer komt met geweldig nieuws!
YES: Simon Keizer komt met geweldig nieuws!
Lees alle artikelen over Simon Keizer

Meer over Annemarie Keizer

Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: 'Loslaten vind ik moeilijk.'
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: ‘Loslaten vind ik moeilijk.’
Opnieuw een flinke tegenslag in huize Keizer: Annemarie vraagt om hulp
Opnieuw een flinke tegenslag in huize Keizer: Annemarie vraagt om hulp
Lees alle artikelen over Annemarie Keizer