100%NL Magazine Simon Keizer
Zie ook:
Delen

Simon Keizer legt uit waarom er zéker geen derde kindje komt

Het babynieuws vliegt je om de oren in Volendam. Nadat Jan Dulles een paar weken geleden bekend maakte dat hij en Caroline in verwachting zijn van een meisje, bleek ook collega-zanger en dorpsgenoot Simon Keizer een kindje te verwachten!

Tweede kindje

Voor Simon en Annemarie Keizer is dit het tweede kindje dat ze mogen verwelkomen. Dochter Kiki wordt alweer bijna 4 en gaat in september voor het eerst naar school. Voor Simon en Annemarie natuurlijk heel fijn, want terwijl Kiki op school zit, kunnen zij zich straks bezighouden met baby nummer twee.

Ibiza

Simon en Annemarie maken elk jaar foto’s op dezelfde plek in Ibiza. Hier werd ook de onthulling van de zwangerschap vastgelegd. Het stel deelde prachtige foto’s waarop Kiki de foto van de echo vasthoudt en Simon en Annemarie elkaar een kus geven. Ze zijn ontzettend blij met het babynieuws, maar als het aan Simon ligt komt er geen derde!

Geen derde

Gister deelde de zanger een foto waarop hij op een hobbelpaard zit in Sprookjeswonderland met voor hem Kiki. ‘Conclusie na dit ritje: er kan geen dérde meer komen’, schrijft de zanger bij de foto. Het lijkt ons ook niet echt een comfortabel ritje!

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Simon Keizer

FANS OPGELET: Naast een nieuwe single nóg meer geweldig nieuws voor Simon Keizer
FANS OPGELET: Naast een nieuwe single nóg meer geweldig nieuws voor Simon Keizer
Zoon van Simon Keizer treedt in de muzikale voetsporen van zijn vader!
Zoon van Simon Keizer treedt in de muzikale voetsporen van zijn vader!
Lees alle artikelen over Simon Keizer