100pmagazine Scottie, Fallon, Danny Froger
Zie ook:
Delen

SMELT: Danny Froger en jongste dochter betrapt tijdens dutje

Ann Dominique deelde onlangs een onweerstaanbaar schattige video waarin haar vriend Danny Froger en hun dochter Scottie samen in een diepe slaap waren gevallen.

Gezin

Het mooie gezin van Ann Dominique Wilten en Danny Froger is er een om een blij gevoel en een glimlach van op je gezicht te krijgen. Danny en Ann Dominique waren laatst zes jaar samen en in die periode hebben zij heel veel mooie dingen bereikt en meegemaakt. Zo kregen zij in die zes jaar twee dochters, Fallon en Scottie. Ook hebben zij samen een hond, Sjaak. Dat niet alleen, ook is het stel meerdere keren verhuisd, hebben zij genoten van veel prachtige vakanties en hebben zij mooie momenten met vrienden en familie beleefd.

Betrapt tijdens dutje

Ann Dominique verraste haar volgers onlangs met een ongelooflijk vertederende video waarin haar vriend Danny Froger en hun dochter Scottie samen in een diepe slaap waren gevallen. De schattigheidsfactor was absoluut onweerstaanbaar en kon niet anders dan een golf van blijdschap verspreiden onder iedereen die de beelden zag. Het is geweldig om te zien hoe simpele, alledaagse geluksmomenten een glimlach op het gezicht van volgers toveren en een positieve sfeer creëren. Je ziet de beelden hieronder.

 

 

Bron en Beeld: Instagram Danny Froger

Delen

Meer over Danny Froger

VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski's!
VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski’s!
Ann Dominique deelt té schattige ochtendroutine met Scottie!
Ann Dominique deelt té schattige ochtendroutine met Scottie!
Lees alle artikelen over Danny Froger