BN'ers hangen vol trots de vlag uit voor hun geslaagde kids!

BN’ers hangen vol trots de vlag uit voor hun geslaagde kids!

De spanning was om te snijden gister, want de uitslagen van de eindexamens werden bekend gemaakt! Wat een spannende dag altijd voor het hele gezin. Veel BN'ers vierden ook dat hun zoon of dochter geslaagd was. Van harte gefeliciteerd!

Prinses Amalia

Onze prinses Amalia is gister cum laude geslaagd voor het gymnasium! Wat een prestatie! Dat mag natuurlijk goed gevierd worden.

Jada Borsato

De dochter van Leontine en Marco Borsato is ook geslaagd voor haar VWO-Diploma. Leontine plaatst dan ook een trots bericht met foto op haar Instagram met de hashtag #houvanjou. Jada plaatst zelf ook een hele mooie foto in haar jurk op haar Instagram. De blijdschap straalt van de foto af!

Jan Bauer

Jan Bauer, de zoon van Mariska en Frans Bauer, is ook geslaagd! Zijn VWO-Diploma is binnen. Wat een ‘kanjer’! Mariska is een #trotsemama. De vlag is niet meer uit zijn handen te slaan, prachtig!

Zoon, Helga van Leur

De jongste zoon van Helga van Leur en haar man Bert Smit is ook geslaagd! Helga deelde gister een bijzonder mooie foto van hen samen. Geslaagd met vlag en wimpel en een mooie bos bloemen, wat wil je nog meer!

Zoon, Sonja Bakker

Hoera! De zoon van Soja Bakker, Finn, is gister geslaagd! Sonja deelde gister een zonnig kiekje met een glas champagne in haar hand. Proost op zoon Finn!

Max Smulders

De zoon van Anouk en Edwin Smulders heeft zijn rugtas ook trots aan de Nederlandse vlag gehangen. Anouk schrijft enthousiast en vol blijdschap super trots te zijn op haar zoon Max! Ook Edwin deelt een foto over de topprestatie van zijn zoon, geweldig.

Bron beeld: Instagram