100%NL Magazine Nicolette Kluijver
Zie ook:
Delen

Ontzettende spannende dag voor Nicolette Kluijver: ‘Daar ging ik weer…controle’

Het was een loodzware en hele spannende dag voor Nicolette Kluijver vandaag, want ze had weer controle.

Nicolette Kluijver

Als je denkt aan Expeditie Robinson denk je natuurlijk automatisch aan presentatrice Nicolette Kluijver. De blondine presenteert dit populaire programma al sinds 2014!

Uit haar relatie met plastisch chirurg Joost Staudt heeft Nicolette drie prachtige kinderen: Ana-Sofia, Jesse en Isabella. In februari 2020 werd aangekondigd dat haar huwelijk na acht jaar was gestrand.

Dat een goede gezondheid niet vanzelfsprekend is, dat weet Nicolette Kluijver maar al te goed. De wereld zakte onder haar voeten vandaan toen er longkanker bij haar werd ontdekt. Een zware longoperatie volgde en sindsdien blijft het spannend voor Nicolette.

Spannende dag

Want eens in de zoveel tijd moet Nicolette Kluijver op controle in het ziekenhuis om te kijken of de kanker niet terug komt. Vandaag moest Nicolette opnieuw naar het ziekenhuis voor zo’n controle, iets wat natuurlijk heel erg spannend is.

‘Daar ging ik weer…controle. De week (maand) voor de controle was vreselijk en excuus aan iedereen die ik het moeilijk heb gemaakt. Huilbuien, niet willen afspreken, sociale leven naar nul, onbereikbaar zijn en af en toe zo sip.’

Gelukkig voor Nicolette heeft ze meteen de uitslag van haar controle gehad. ‘De uitslag is goed en ik kan je niet vertellen hoe dankbaar ik ben maar ook hoe gek het voelt. Want pats boem sta je weer buiten en gaat de zon weer schijnen… Terwijl de donderwolk nooit helemaal vertrekt.’

Wat een opluchting voor Nicolette! Wij zijn heel blij dat de uitslag goed was en kunnen ons goed voorstellen dat Nicolette heel erg opgelucht is.

Bron en Beeld: Instagram Nicolette Kluijver

Delen

Meer over Nicolette Kluijver

LEZEN: Nicolette Kluijver openhartig over nieuwe liefde
LEZEN: Nicolette Kluijver openhartig over nieuwe liefde
Dolgelukkige Nicolette Kluijver: 'Zoveel liefde in mijn leven'
Dolgelukkige Nicolette Kluijver: ‘Zoveel liefde in mijn leven’
Lees alle artikelen over Nicolette Kluijver