rob kemps liefde
Zie ook:
Delen

Stephanie Klaver onthult waarom ze nog niet samenwoont met Rob Kemps

Stephanie Klaver onthult een opmerkelijk aspect van hun liefdesverhaal...

Rob Kemps

Als Rob helemaal opgaat in zijn type ‘Snollebollekes’ is niets hem te gek en gaat het dak er altijd af! ‘Ik zie ze links, ik zie ze rechts, ik krijg er geen genoeg van, ik ben knots- knettergek. Van Vrouwkes!’.

Nieuwe vriendin Stephanie

En van ‘vrouwkes’, dat houdt Rob zeker. Na een relatie van zes jaar brak hij een paar maanden geleden met zijn vriendin Miriam. Samen kregen Rob en Miriam twee kinderen: zoon Manu en dochter Lola. Lola was nog maar een paar maanden oud toen Rob besloot dat Miriam niet zijn ware liefde was. Al vrij snel daarna vond Rob de liefde bij Stephanie Klaver. Na een paar weken stilte besloot het kersverse koppel om ‘insta-official’ te worden en sindsdien delen de twee regelmatig verliefde kiekjes van zichzelf.

Latrelatie

Stephanie Klaver heeft de sluier gelicht over haar relatie met Rob Kemps, waarbij ze onthult aan Shownieuws waarom ze nog niet samenwoont met de zanger. Ondanks hun dolgelukkige relatie blijft Stephanie voorlopig in Amsterdam wonen vanwege haar drukke werkschema, terwijl Rob zijn tijd verdeelt tussen Amsterdam en Brabant, waar zijn kinderen wonen. De twee genieten van een latrelatie, waarbij ze heen en weer pendelen tussen de steden, en zelfs plannen hebben om deze zomer naar Parijs te gaan.

Bron: Shownieuws. Bron en Beeld: Instagram Stephanie Klaver

Delen

Meer over Rob Kemps

Rob Kemps en Stephanie Klaver delen heel mooi nieuws
Rob Kemps en Stephanie Klaver delen heel mooi nieuws
Vriendin Rob Kemps deelt fantastisch babynieuws
Vriendin Rob Kemps deelt fantastisch babynieuws
Lees alle artikelen over Rob Kemps