100pmagazine_leontine
Zie ook:
Delen

Stralende Leontine Ruiters geeft update: ‘Wij zijn heel gelukkig’

Leontine Ruiters krijgt niet alleen de vraag hoe het nu met haar gaat, maar er wordt ook naar Marco gevraagd...

Leontine Borsato

Als presentatrice, actrice en zakenvrouw heeft Leontine een indrukwekkende carrière opgebouwd. Ze begon haar carrière als model en actrice in de jaren 80 en 90, en speelde in verschillende televisieseries en films.

Gezin

Samen met haar ex-man Marco Borsato heeft Leontine drie prachtige kinderen gekregen: Luca, Senna en Jada. Inmiddels alle drie al opgegroeid tot volwassenen individuen, maar nog altijd heel erg close met hun vader en moeder. Het is prachtig om te zien!

Ook na de heftige periode waar het gezin doorheen is gegaan, en nog steeds in zit, blijven de kinderen pal achter hun vader staan. Zij steunen hem door dik en dun.

Heel gelukkig

Leontine en Jada gingen het afgelopen weekend samen naar de première van musical Jesus Christ Superstar en werd gevraagd hoe het momenteel met moeder en dochter gaat. Jada en Leontine stralen. ‘Het gaat heel goed’, zeggen zij in koor. Als de journalist vraagt of zij nog contact hebben met Marco, antwoordt Leontine: ‘Zéker, ja!’ Op de vraag hoe Leontine naar het nieuws van Marco kijkt, reageert zij dat het beter is om daar niets over te zeggen. ‘Dat is het beste voor iedereen denk ik.’ Dan volgt de vraag: ‘Ben jij gelukkig?’ Daar antwoordt Leontine op: ‘Ik ben heel gelukkig.’ Jada is naar eigen zeggen ook heel gelukkig.

Bron en Beeld: RTL Boulevard

Delen

Meer over Leontine Ruiters

Leontine Ruiters over liefde: 'Je voelt je ook weer een beetje als een puber'
Leontine Ruiters over liefde: ‘Je voelt je ook weer een beetje als een puber’
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
Lees alle artikelen over Leontine Ruiters