100%NL Magazine Marieke Elsinga
Zie ook:
Delen

Marieke Elsinga deelt mijlpaal baby Jip: ‘Je kan me echt wegdragen’

Op Instagram deelt Marieke Elsinga een bijzondere mijlpaal van haar pasgeboren baby Jip.

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga werd bekend bij het grote publiek als side-kick van Mattie & Wietze bij Q-music. In 2018 begon ze samen met Mattie Valk haar eigen radioprogramma: Mattie & Marieke. Inmiddels horen we Marieke niet alleen meer op de radio, maar zien we haar ook heel veel op televisie. Zo deed ze jaren geelden mee aan Expeditie Robinson en is ze een vast jurylid tijdens I Can See Your Voice. Ook is Marieke de vaste teamcaptain in het nieuwe programma ‘Fout maar Goud’.

Baby Jip

Vorige maand werden Marieke Elsinga en haar vriend Sander voor het eerst trotse ouders van een prachtige zoon. Op Instagram én natuurlijk op de radio maakte Marieke de komst van haar kleine man bekend. Hij heeft de naam Jip Einte gekregen, vernoemd naar Marieke’s vader.

Mijlpaal

Vandaag is het 9 december en dus is de kleine Jip alweer 1 maand oud. Een bijzonder moment voor kersverse moeder Marieke.

Op haar Instagram deelt Marieke met haar volgers: ‘Wakker worden met dit hummeltje op m’n borst. Vandaag alweer 1 maand oud!’. Marieke is dolgelukkig met haar gezin en deelt daarna dan ook nog een foto van haar andere ‘kind’, haar kat! ‘En daar ligt m’n andere kind. Je kan me echt wegdragen!’.

Bron en Beeld: Instagram Marieke Elsinga

Delen

Meer over Marieke Elsinga

Ophef rond Marieke Elsinga na ongepaste opmerking
Ophef rond Marieke Elsinga na ongepaste opmerking
WAUW: Tienduizenden likes voor zwangere Marieke Elsinga en zoon Jip
WAUW: Tienduizenden likes voor zwangere Marieke Elsinga en zoon Jip
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga