100%NL Magazine Nicolette Kluijver
Zie ook:
Delen

Stralende Nicolette Kluijver deelt geweldig nieuws

De geruchten gingen al even rond, maar na heel wat jaren verhuizen Nicolette en de kinderen terug naar Nederland...

Nicolette Kluijver

Als je denkt aan Expeditie Robinson denk je natuurlijk automatisch aan presentatrice Nicolette Kluijver. De blondine presenteert dit populaire programma al sinds 2014!

Uit haar relatie met plastisch chirurg Joost Staudt heeft Nicolette drie prachtige kinderen: Ana-Sofia, Jesse en Isabella. In februari 2020 werd aangekondigd dat haar huwelijk na acht jaar was gestrand.

Dat een goede gezondheid niet vanzelfsprekend is, dat weet Nicolette Kluijver maar al te goed. De wereld zakte onder haar voeten vandaan toen er longkanker bij haar werd ontdekt. Een zware longoperatie volgde en sindsdien blijft het altijd spannend voor Nicolette.

Nieuwe start

Nicolette heeft heel wat jaren op het zonnige Bonaire gewoond en het gezin vond het fantastisch, maar toch hebben zij ervoor gekozen om terug naar Nederland te gaan.

Op Instagram schrijft Nicolette over het feit dat zij aan het opruimen is voor een verhuizing. Later schept zij duidelijkheid over de situatie. ‘We verhuizen als het schooljaar voorbij is, maar mijn huis is al verkocht vandaar… En ik heb ook al een stekkie in Nederland gevonden, dus langzaamaan begint alles weer een beetje vorm te krijgen’, schrijft zij. Wat een geweldig nieuws is dat zeg.

100%NL Magazine Nicolette Kluijver

Bron en Beeld:

Delen

Meer over Nicolette Kluijver

Dolgelukkige Nicolette Kluijver: 'Zoveel liefde in mijn leven'
Dolgelukkige Nicolette Kluijver: ‘Zoveel liefde in mijn leven’
Nicolette Kluijver laat zich voor het eerst uit over nieuwe man in haar leven
Nicolette Kluijver laat zich voor het eerst uit over nieuwe man in haar leven
Lees alle artikelen over Nicolette Kluijver