100%NL Magazine Suzan en Freek

Suzan en Freek: “Best wel emotioneel. Het voelt als een heel kostbaar iets voor onszelf”

Suzan en Freek in gesprek met Grazia: "Ik vond het best wel spannend om te kijken hoe vrienden en familie er tegenover stonden."

Suzan en Freek

‘Als het Avond is’, ‘Blauwe Dag’ en ‘Goud’, allemaal hits van het immens populaire duo Suzan & Freek. Ze scoren hit na hit, zingen samen bij De Vrienden van Amstel Live en zijn daarnaast ook onderdeel van The Streamers. Wat een gezelligheid! En naast met elkaar zingen en optreden, heeft het stel ook een bruiloft op de planning staan. Freek is afgelopen zomer namelijk voor Suzan op zijn knieën gegaan. Wanneer zij elkaar het jawoord gaan geven, is helaas nog niet bekend.

Documentaire

Wat wel bekend is, is het feit dat het succesvolle duo vastgelegd hebben hoe het afgelopen jaar eruitzag voor hen. Dat kunnen we zien in de documentaire: Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij. Aan Grazia vertellen zij wat we kunnen verwachten. “Ik denk dat je enerzijds te zien krijgt hoe ons leven eruitziet, en anderzijds hoe voor ons het afgelopen jaar was”, vertelt Freek. “Je ziet eigenlijk alles wat je niet op Instagram ziet”, vult Suzan aan.

Overweldigend

“We waren zo druk dat we vaak die camera’s niet heel erg in de gaten hadden”, blikt Suzan terug. Het duo is heel erg blij met het eindresultaat. “Best wel emotioneel, om je leven zo in een film te zien. Het voelt als een heel kostbaar iets voor onszelf, wat dan ook nog online komt. Maar het is voor onszelf alsof je een heel mooi fotoalbum hebt, alleen dan met bewegende beelden.” Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij is vanaf 13 januari te zien bij Netflix. 

 

Bron: Grazia. Beeld: Instagram Suzan en Freek