ZIEN: Suzan en Freek maken bijzondere videoclip: 'Geen regisseur mee, geen videocrew mee'
Zie ook:
Delen

ZIEN: Suzan en Freek maken bijzondere videoclip: ‘Geen regisseur mee, geen videocrew mee’

De nieuwe clip voor het nummer 'Kwijt' is echt op een compleet andere manier gemaakt en opgenomen dan normaal gesproken. Deze is zeker niet minder leuk.

Kwijt

Afgelopen donderdag kwamen Suzan en Freek met het geweldige nieuws dat zij een nieuw nummer online hadden gezet, genaamd ‘Kwijt’. Aangezien alle nummers van het stel een gigantische hit worden, twijfelt niemand aan het succes van dit nieuwe nummer. De clip kwam een dag later online, maar die is echt op een compleet andere manier opgenomen dan normaal gesproken. Een clip die je achter elkaar kan blijven kijken en waar je geen genoeg van krijgt.

Clip

Om de clip voor hun nieuwe nummer op te nemen, kregen Suzan en Freek een bepaald budget. Op de foto’s die zij afgelopen weken deelden, was te zien dat zij genoten van een vakantie in Italië. Wat blijkt, deze reis hebben zij gemaakt van het budget voor de clip. Het stel heeft het risico genomen en is met z’n tweeën op vakantie gegaan, om daar genoeg filmpjes te maken voor een videoclip. ‘Van het volledige budget van de videoclip van ‘Kwijt’ zijn we op vakantie gegaan naar Italië, en dat was echt het beste idee ooit! Geen regisseur mee, geen videocrew mee, gewoon wij tweeën met een camera, de Italiaanse zon en vooral véél pasta! De hele aftermovie van onze vakantie is te bekijken op YouTube’, schrijven zij onder de geweldige video. Wij kunnen niets anders zeggen dan dat het een groot succes is geworden. Volgende keer een clipopname in Spanje misschien? Of aan de kust in Portugal? Wij zijn fan!

Bron en Beeld: Instagram Suzan en Freek

Delen

Meer over Suzan en Freek

Heel mooi nieuws voor Suzan en Freek: 'Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen'
Heel mooi nieuws voor Suzan en Freek: ‘Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen’
WAUW: Suzan en Freek schitteren op Italiaanse bruiloft
WAUW: Suzan en Freek schitteren op Italiaanse bruiloft
Lees alle artikelen over Suzan en Freek