100%NL Magazine Suzan en Freek
Zie ook:
Delen

Fans van Suzan & Freek raken niet uitgepraat over nieuw kapsel van Suzan

De fans van Suzan & Freek zijn helemaal door het dolle heen en razend enthousiast na het zien van het nieuwe kapsel van Suzan.

Suzan en Freek

Ze zijn álle vlakken een ontzettend succesvol duo: Suzan en Freek. Ze zijn niet alleen een liefdeskoppel maar ook een heel muzikaal koppel. Suzan en Freek scoren hit na hit, domineren de Nederlandse hitlijsten, staan voor uitverkochte zalen en hebben een grote schare fans opgebouwd.

En alsof het duo het nog niet druk genoeg had, besloten Suzan en Freek om vorige maand tijdens Valentijnsdag een eigen restaurant te openen. ‘We openen op Valentijnsdag voor één dag ons eigen restaurant, en jij kan erbij zijn! Wij zorgen voor een romantisch diner bij kaarslicht én verzorgen zelf de muziek, live & akoestisch. We hebben 20 tafels beschikbaar, en kaarten zijn alleen te winnen als je je opgeeft via onze website. Wie komt er bij ons eten?’, schreven Suzan en Freek destijds. Inmiddels ligt Valentijnsdag alweer een tijdje achter ons en was het restaurant van Suzan en Freek een heel groot succes!

Woning

Na alle drukke dagen en al het harde werk van Suzan en Freek komen ze weer helemaal tot rust in hun eigen, fijne huis. De twee zijn de trotse eigenaren van een prachtige vrijstaande woning waar het hen aan niets ontbreekt. Wil je stiekem binnengluren in de woning van Suzan en Freek? Dat kan hier!

Nieuw kapsel

Op de Instagrampagina van Suzan en Freek zien we een foto van een stralende Suzan…mét een nieuw kapsel! De lange blonde lokken van Suzan zagen er het afgelopen weekend anders uit dan dat we gewend zijn van haar.

‘Maar effe hoor, deze meid!’, schrijft Freek bij het kiekje. Althans, wij gaan er van uit dat Freek dat schrijft. Kraantje Pappie schrijft daarom onder het kiekje: ‘Ik hoop zo dat Suus deze post zelf heeft gedaan!’. Ha ha!

Benieuwd naar het nieuwe kapsel van Suzan? Dat zie je op de foto hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Suzan en Freek

Delen

Meer over Suzan en Freek

Paniek op de radio: 'Suzan en Freek zijn uit elkaar'
Paniek op de radio: ‘Suzan en Freek zijn uit elkaar’
Heel mooi nieuws voor Suzan en Freek: 'Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen'
Heel mooi nieuws voor Suzan en Freek: ‘Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen’
Lees alle artikelen over Suzan en Freek