Suzan zet jarige Freek op bijzondere wijze in het zonnetje!
Delen

Suzan zet jarige Freek op bijzondere wijze in het zonnetje!

HOERA! Freek is vandaag 30 jaar oud geworden en wordt op bijzondere wijze in het zonnetje gezet door zijn Suzan.

Suzan en Freek

‘Als het Avond is’, ‘Blauwe Dag’ en ‘Goud’, allemaal hits van het immens populaire duo Suzan & Freek. Ze scoren hit na hit, zingen samen bij De Vrienden van Amstel Live en zijn daarnaast ook onderdeel van The Streamers. Suzan en Freek hebben inmiddels een hele fangroep opgebouwd en zij vinden het dan ook geweldig dat zij dagelijks foto’s en video’s van elkaar delen op Instagram. Het stel maakt namelijk de leukste dingen met elkaar mee.

Hieperdepiep Hoera

Freek Rikkerink is jarig en mag vandaag 30 kaarsjes uitblazen. De zanger van het bekende popduo Suzan & Freek mag vandaag lekker in de watten worden gelegd. Ook zijn Suzan zet Freek heerlijk in het zonnetje. Zo plaatst ze een leuke fotoreeks op haar Instagram. Daarbij schrijft ze: “Freekie is 30! voor de tweede keer 15 (ouder wordt ‘ie mentaal niet).. elk jaar alleen maar vrolijker en blijer, los van al dat geklaag over de terugtrekkende haarlijn LY xx.” Ook veel volgers en BN’ers reageren onder het bericht.

Ook vanuit 100PMagazine van harte gefeliciteerd Freek met deze mooie leeftijd. Hopelijk vier jij deze dag met al je geliefdes om je heen. Wij wensen je een fijne dag, maar vooral een geweldig jaar toe!

 

Bron en Beeld: Instagram Suzan en Freek

Delen

Meer over Suzan en Freek

Suzan en Freek delen verdrietig nieuws en zeggen opnieuw sorry
Suzan en Freek delen verdrietig nieuws en zeggen opnieuw sorry
AAWH: Suzan en Freek vieren 17 jaar samenzijn met héle oude foto's
AAWH: Suzan en Freek vieren 17 jaar samenzijn met héle oude foto’s
Lees alle artikelen over Suzan en Freek