sylviemeis_header_instagram
Zie ook:
Delen

Sylvie Meis deelt foto met grote liefde: ‘LOVE you to the moon and back’

Sylvie's vrije dagen en weekenden zijn altijd leuk, maar wanneer haar zoon Damiàn bij haar is, zijn de dagen extra leuk en speciaal.

Sylvie Meis

Als we denken aan glamour en luxe denken we natuurlijk aan Sylvie Meis! Nederland leerde Sylvie Meis als VJ bij MTV en TMF en van haar rol als Ice is Costa! en Pista!. In 2003 kreeg Sylvie een relatie met voetballer Rafael van der Vaart. Na twee jaar werd hun liefde bezegeld met een sprookjeshuwelijk. Helaas kwam daar in 2013 een einde aan, toen maakte het stel bekend te gaan scheiden. Samen kreeg het stel een zoon: Damián. Sylvie trouwde jaren geleden opnieuw. Dit keer met Niclas Castello. Kortgeleden maakten de twee bekend te gaan scheiden.

Grootste liefde

Het maakt niet uit op wie Sylvie nog verliefd zal worden en met wie zij nog gaat trouwen, haar zoon Damiàn blijft hoe dan ook haar grootste liefde. En zéker voor altijd. Aangezien Rafael en Sylvie niet zo dicht bij elkaar wonen, ziet Sylvie haar zoon niet dagelijks. Toch doen moeder en zoon veel moeite om elkaar zo vaak mogelijk te zien. In de weekenden, vakanties of met bijzondere dagen bijvoorbeeld. Dit keer deelt Sylvie een prachtige foto met haar zoon en daarbij schrijft zij: ‘Weekenden met jou zijn het beste. LOVE you to the moon and back’. Van deze foto, waarbij Damiàn zijn moeder omarmt, worden wij heel blij. Sylvie straalt enorm en is duidelijk héél blij dat zij haar zoon weer even ziet.

Bron en Beeld: Instagram Sylvie Meis

Delen

Meer over Sylvie Meis

AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
Lees alle artikelen over Sylvie Meis