MOOI: Sylvie Meis viert Kerst met ex Rafael, Estavana en kinderen

MOOI: Sylvie Meis viert Kerst met ex Rafael, Estavana en kinderen

Met kerst draait alles om samenzijn. Prachtig om te zien dat Sylvie Meis bij het kerstdiner van haar ex-man Rafael van der Vaart en zijn vriendin Estavana Polman aanschuift. Beide delen ze foto's op Instagram.

Sylvie Meis

Sylvie trouwde in 2005 met Rafael van der Vaart en met hem kreeg zij een zoontje Damián. In 2013 is het stel van elkaar gescheiden en in de jaren daarna heeft Sylvie nog wat andere, korte relaties gehad. Inmiddels is de knappe presentatrice alweer 2 jaar getrouwd met haar grote liefde Niclas Castello. Sylvie lijkt gelukkiger dan ooit.

Rafael en Estavana

Gelukkig voor Rafael vond hij na Sylvie de liefde bij de sportieve Estavana Polman. Inmiddels is het stel alweer 6 jaar dolgelukkig met elkaar. Samen hebben Rafael en Estavana een prachtige dochter, de altijd vrolijke Jesslynn. Met haar blonde haren en bruine ogen steelt Jesslynn gemakkelijk ieders hart. Ze is het oogappeltje van haar ouders en ook grote broer Damián is stapelgek op zijn zusje.

Kerst vier je samen

“Zo dankbaar voor deze kerst samen”, schrijft Sylvie bij een foto van haar met Estavana. Sylvie schuift niet alleen aan, ze heeft namelijk haar man Niclas Castello meegenomen. Ook Estavana deelt een te leuke foto met het hele kerstgezelschap. Wat fijn om te zien dat ze samen Kerst vieren. Je ziet de foto’s hieronder.

Bron: Instagram Sylvie Meis en Estavana Polman