sylviemeis_header_instagram
Zie ook:
Delen

Sylvie Meis innig gespot met vriend: ‘LOVE YOU’

Sylvie deelt al regelmatig foto's met hem op Instagram, maar dit keer is het hijzelf die een prachtige foto met Sylvie deelt. 'Het enige dat telt!', schrijft hij.

Sylvie Meis

Als we denken aan glamour en luxe denken we natuurlijk aan Sylvie Meis! Nederland leerde Sylvie Meis als VJ bij MTV en TMF en van haar rol als Ice is Costa! en Pista!. In 2003 kreeg Sylvie een relatie met voetballer Rafael van der Vaart. Na twee jaar werd hun liefde bezegeld met een sprookjeshuwelijk. Helaas kwam daar in 2013 een einde aan, toen maakte het stel bekend te gaan scheiden. Samen kreeg het stel een zoon: Damián. Sylvie trouwde jaren geleden opnieuw. Dit keer met Niclas Castello. Enkele maanden geleden maakten de twee bekend te gaan scheiden.

Beste vriend

Sylvie deelt regelmatig foto’s met goede vrienden of haar zoon, maar haar beste vriend André Borchers zien wij wel heel veel voorbijkomen. De twee hebben een hele goede band en André staat nu ook voor Sylvie klaar, nadat er een grote inbraak in haar woning is geweest. Op Instagram deelt André dit keer een innige foto met zijn beste vriendin. ‘Het enige dat telt!’, schrijft hij eronder. Sylvie reageert: ‘LOVE YOU’. Mooi om de hechte band tussen deze twee beste vrienden te zien.

Bron en Beeld: Instagram André Borchers

Delen

Meer over Sylvie Meis

AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
Lees alle artikelen over Sylvie Meis