100%NL Magazine Wim Beelen
Zie ook:
Delen

FOTO: Sylvie Meis geniet van quality time met stiefdochter

Sylvie is al maanden gelukkig met Wim Beelen, maar wisten jullie dat Wim ook een dochter heeft? Sylvie genoot van een gezellige avond met haar stiefdochter.

Sylvie Meis

Als we denken aan glamour en luxe denken we natuurlijk aan Sylvie Meis. In 2003 kreeg Sylvie een relatie met voetballer Rafael van der Vaart. Na twee jaar werd hun liefde bezegeld met een sprookjeshuwelijk, maar helaas kwam daar in 2013 een einde aan. Samen kregen Rafael en Sylvie een zoon: Damián.

Sylvie trouwde jaren geleden opnieuw. Dit keer met Niclas Castello. Eerder dit jaar maakten de twee bekend te gaan scheiden. Momenteel is Sylvie smoorverliefd op ondernemer Wim Beelen.

Stiefdochter

Sylvie is inmiddels een paar maanden gelukkig met Wim. Uit een eerdere relatie kreeg Wim kinderen en dat betekent vanzelfsprekend dat Sylvie nu, naast moeder van Damiàn, ook stiefmoeder is. Op Instagram deelt zij een prachtige foto met haar stiefdochter, Lisette Beelen. ‘Geweldige avond met @lisettebeelen je bent de schattigste… #stiefdochter’, schrijft een stralende Sylvie bij deze foto. Lisette reageert op de foto, maar ook Jelle, de stiefzoon van Sylvie, reageert met hartjes. Geweldig om te zien en wat een mooie stiefdochter heeft Sylvie.

Bron en Beeld: Instagram Sylvie Meis

Delen

Meer over Sylvie Meis

AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
Lees alle artikelen over Sylvie Meis