100%NL Magazine Charly Luske
Zie ook:
Delen

Tanja Jess na misstap Charly Luske: ‘Mijn vertrouwen is beschaamd’

In een openhartig interview met het blad Nouveau laat Tanja Jess weten dat haar vertrouwen beschaamd is na de misstap van haar man Charly Luske.

Tanja Jess en Charly Luske

Hij zingt, acteert, is presentator, stemacteur: Charly Luske! Al meer dan twintig jaar is Charly samen met Tanja Jess en samen hebben ze een prachtig gezin. Samen zijn ze de trotse ouders van dochter Alice en zoon Bobby. Een heel leuk gezinskiekje van het viertal zie je hier!

Moeilijke periode

In 2008 gaven Charly en Tanja elkaar het jawoord. En hoewel het stel altijd dolgelukkig leek te zijn, bleek niets minder waar. In een emotioneel bericht op Instagram liet Tanja weten gedwongen te zijn om bekend te moeten maken dat de relatie tussen Tanja en Charly door een moeilijke periode heen gaat. Het echtpaar heeft dan ook langere tijd hulp ingeschakeld. Toch doen Tanja en Charly er samen alles aan om de relatie te herstellen. Want, zo liet Tanja weten, ‘Als je van iemand houdt laat je die niet zomaar vallen, ook of juist niet als die beschadigd en/of ziek is.’ Niet lang daarna liet ook Charly van zichzelf horen en trok hij het boetekleed aan.

‘Vertrouwen is beschaamd’

Aan Nouveau laat Tanja in een openhartig interview weten dat de twee keihard gewerkt hebben aan hun relatie en dat ze sterker staan dan ooit. Tanja: ‘Ergens moet je op een gegeven moment de keuze maken: ga ik wel of niet met hem verder? Je kunt niet eindeloos verwijten blijven maken.’ En dus hebben Tanja en Charly er alles aan gedaan om de relatie te redden, en met succes. Toch blijft het ‘zwakke punt’ van Charly een spannend iets. ‘Ik hoop dat hij beter weerstand kan bieden tegen zijn zwakke plek’, aldus Tanja.

Charly (en Tanja zelf ook) ziet er heel goed uit en heeft door de jaren heen veel aandacht gekregen van de vrouwen. En dat gaat je niet in de koude kleren zitten. ‘Dus is het zo gek dat hij op een bepaald moment niet meer bestand was tegen al die aandacht? Ik weet het niet. Wat niet wegneemt dat ik me heel erg gekwetst heb gevoeld, intens verdrietig, wanhopig en dat mijn vertrouwen is beschaamd.’

Beeld: Instagram Tanja Jess, Bron: Story, Nouveau

Delen

Meer over Tanja Jess

MOOI: Charly Luske en Tanja Jess zetten jarige dochter in het zonnetje
MOOI: Charly Luske en Tanja Jess zetten jarige dochter in het zonnetje
Column Tanja Jess: 'Dit is mijn liefdesbaby'
Column Tanja Jess: ‘Dit is mijn liefdesbaby’
Lees alle artikelen over Tanja Jess

Meer over Charly Luske

MOOI: Charly Luske en Tanja Jess zetten jarige dochter in het zonnetje
MOOI: Charly Luske en Tanja Jess zetten jarige dochter in het zonnetje
Gezinsuitbreiding voor Tanja Jess en Charly Luske: 'Nieuwe baby'
Gezinsuitbreiding voor Tanja Jess en Charly Luske: ‘Nieuwe baby’
Lees alle artikelen over Charly Luske