100%NL Magazine Nicolette van Dam Bas Smit
Zie ook:
Delen

Flinke tegenvaller voor Nicolette van Dam: ‘Wat ik heel moeilijk vind’

De skivakantie van Bas en Nicolette was nog maar net begonnen, maar voor Nicolette zit hij er na 1,5 dag alweer op. Zo heftig dit..

Nicolette van Dam

Nicolette van Dam kennen we natuurlijk allemaal! Een hardwerkende powervrouw, met een hilarische man en twee schatten van kinderen! Om Nicolette en Bas kun je eigenlijk niet heen, want het stel is regelmatig op televisie te zien, is veel op social media te vinden en zij verrichten veel werk voor goede doelen. Toch is er iets wat voor hun het belangrijkste blijft en waar zij graag veel tijd voor vrijmaken: familie. Mooi om te zien..

Flinke tegenvaller

De skivakantie van Bas en Nicolette was nog maar net begonnen, maar na 1,5 dag zit het skiavontuur er voor Nicolette alweer op. Op Instagram deelt Nicolette een foto van zichzelf in een rolstoel met daarbij: ‘Nou, dit is wel ff een tegenvallertje. Gescheurde voorste kruisband en meniscus. Skiën ging hartstikke lekker. Waren zo aan het genieten. Pech toen we de skilift uitgingen en ik bleef hangen id ski’s vd kinderen. Super goede en lieve hulp gehad om beneden te komen. Nu verplicht rust.. Wat ik heel moeilijk vind. Maar gelukkig maken we er altijd overal weer een feestje van.’ Wat een pech zo op het begin van de skivakantie. Gelukkig weet het gezin altijd positief te blijven en maken zij het samen gezellig. Sterkte voor de aankomende tijd en succes met herstellen, Nicolette.

Bron en Beeld: Instagram Nicolette van Dam.

Delen

Meer over Nicolette van Dam

Meegenieten met Bas en Nicolette's prachtige trip naar Venetië!
Meegenieten met Bas en Nicolette’s prachtige trip naar Venetië!
Intens verdriet voor Bas Smit en Nicolette van Dam: 'Nu was ze echt op…'
Intens verdriet voor Bas Smit en Nicolette van Dam: ‘Nu was ze echt op…’
Lees alle artikelen over Nicolette van Dam