100%NL Magazine Anna Nooshin Thijs Boermans
Zie ook:
Delen

SMELT: Thijs Boermans deelt eerste foto’s met pasgeboren kindje

Thijs en Anna zitten al dagen op een wolk en dat bewijst de acteur nu met de foto's die hij deelt. Hij straalt van oor tot oor.

Anna Noushin en Thijs Boermans

Anna Nooshin is inmiddels een hele tijd samen met haar grote liefde, Thijs Boermans. Dat weet ondertussen heel het land, maar toch wil ze haar romance liever buiten de schijnwerpers houden. Zo vertelde Anna eens op haar Instagram Stories. ‘We kiezen hier heel bewust voor, vanaf het begin al en dat bevalt heel goed. Ik heb door de jaren heen geleerd goed naar m’n intuïtie te luisteren en besloten dat deel van m’n leven altijd voor mezelf te houden’, begint zij haar verhaal. Anna geeft toe dat zij zelf ook graag naar stelletjes kijkt online, maar zij doet hier niet meer aan mee.

Eerste foto’s

Afgelopen weekend maakten Anna en Thijs bekend voor het eerst ouders te zijn geworden van een meisje, Nala. Het stel zit al dagen op een wolk en zij hebben de geboorte heel even geheim gehouden, zodat zij in alle rust konden genieten van de kleine. Nu deelt Thijs de eerste foto’s met zijn pasgeboren dochter. ‘0 dagen vs nu’, schrijft hij bij de fotoreeks. Wij zien een héle trotse vader en het geluk spat er vanaf.

Bron en Beeld: Instagram Thijs Boermans

Delen