100%NL Magazine Thomas Berge en vriendin
Zie ook:
Delen

Thomas Berge weet het zeker “Elianne wordt de moeder van mijn kinderen”

Thomas Berge heeft sinds een paar maanden een nieuwe vriendin en de zanger weet zeker dat zij de ware is. Hij ziet haar zelfs als de moeder van zijn kinderen!

De gelukkige dame

Elianne Zweipfenning, presentatrice van RUMAG, is de gelukkige dame die het hart heeft veroverd van Thomas Berge. Aan Story vertelt Thomas hoe smoorverliefd hij is op Elianne en hoe hij zijn toekomst met haar voor zich ziet.

Moeder van zijn kinderen

“Elianne wordt de moeder van mijn kinderen. Tenminste, als dat ons is gegeven. Ik heb altijd gezegd dat ik nog een keer vader wil worden. Een groot gezin lijkt me fantastisch. En met Elianne word ik oud. Dat staat voor mij vast”, vertelt de zanger enthousiast.

Huwelijksbootje

Thomas denkt niet alleen aan kinderen, ook al aan een huwelijk! “Ik ben een dromer en weet dus best al een beetje hoe ik wil gaan trouwen. Alleen laat ik me daar nog niet over uit. Dat is iets wat Elianne en ik samen zullen besluiten. Maar dat we gaan trouwen, staat voor mij vast. Al zal ik haar eerst een aanzoek moeten doen. Dat gaat ook zeker gebeuren.”

Zoon Jack

Thomas heeft uit een eerdere relatie met zijn ex Myrthe al een zoon Jack die in juni 8 kaarsjes mocht uitblazen. Thomas neemt zijn zoon ook gezellig mee op dates met Elianne. Vorige week waren ze met z’n drietjes bijvoorbeeld naar Toverland!

Bron: Story | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Thomas Berge

Frisse start voor ex-vrouw Thomas Berge: 'Tijd heelt alle wonden'
Frisse start voor ex-vrouw Thomas Berge: ‘Tijd heelt alle wonden’
Elianne laat van zich horen na breuk met Thomas Berge
Elianne laat van zich horen na breuk met Thomas Berge
Lees alle artikelen over Thomas Berge