Thomas Berge geniet van een dagje strand in eigen land met zijn vriendin
Zie ook:
Delen

Thomas Berge geniet van een dagje strand in eigen land met zijn vriendin

Gister was het een prachtige dag om eropuit te gaan! Thomas en zijn vriendin hebben de zomerse dag goed benut en zijn naar het strand in Roermond gegaan. Eén woord: Genieten!

Strandbar Bruis

Thomas plaatste onlangs een foto op het strand bij strandbar Bruis in Roermond met zijn vriendin Elianne. Thomas lijkt gelukkiger en blijer dan ooit! De foto’s die hij met zijn vriendin plaatst zijn aandoenlijk. De liefde spat van de vele foto’s af. Laatst kondigde Thomas zelfs het volgende aan: Thomas Berge weet het zeker “Elianne wordt de moeder van mijn kinderen”. De ene keer thuis voor de spiegel, op het terras of op het strand. Ook Elianne deelt een foto op haar Instagram van het dagje strand. Een mooie dag onder het genot van een wijntje bij de strandbar, heerlijk!

Duet

Thomas maakte vandaag bekend dat er 20 augustus een nieuwe single van hem uitkomt: een duet met Mike Peterson. Hij was opgelucht toen hij het vandaag eindelijk bekend mocht maken. We zijn benieuwd naar de uitvoering van het duet van Thomas en Mike!

Elianne Zweipfenning

Thomas heeft alweer een tijdje een relatie met Elianne Zweipfenning. Ze lijken ontzettend gelukkig samen en delen veel foto’s samen. Elianne host/presentatrice bij het mediabedrijf Rumag.

Bron en Beeld Instagram

Delen

Meer over Thomas Berge

Zó reageert de moeder van Thomas' eerste kind op de breuk tussen hem en Elianne
Zó reageert de moeder van Thomas’ eerste kind op de breuk tussen hem en Elianne
Ex Thomas Berge reageert na heftige beschuldiging
Ex Thomas Berge reageert na heftige beschuldiging
Lees alle artikelen over Thomas Berge