100%NL Magazine Toppers 2024
Zie ook:
Delen

Toppers 2024: Déze speciale gasten kunnen we verwachten!

Toppers in Concert is terug, en dit keer op een wel heel speciaal moment - de start van de zomer! En de editie van 2024 belooft een mega spektakel te worden, vol zomerse vibes en grootsheid in alle opzichten.

Toppers 2024

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei 2024, zullen de Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Jan Smit en René Froger, samen met een line-up van diverse gastartiesten, de Johan Cruijff ArenA op zijn kop zetten tijdens Toppers in Concert 2024, oftewel ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’!

Thema Club Tropicana

Op deze twee dagen zal de ultieme Summer Beachparty in volle glorie losbarsten, met het thema ‘CLUB TROPICANA’ EDITION van Toppers in Concert. Verwacht een tropisch paradijs, waar zorgen en problemen niet bestaan. Het is de ideale vakantiebestemming die ontspanning, opwinding en geluk symboliseert. Een ontsnapping aan de dagelijkse sleur! Voel je al die zomerkriebels al? Beeld je spierwitte stranden, wuivende palmbomen, een golvende zee, een stralende zon en zwoele zomeravonden in… Bij de Toppers begint de swingende zomer al in mei! De dresscode voor dit extravaganza evenement? ‘COCONUT WHITE WITH A TROPICAL TWIST!’ Dus trek je rieten rokje of witte broek aan, combineer het met een Hawaii blouse of een bloemenkrans, en top het af met een bikinitop en een rieten hoed. Creativiteit kent geen grenzen. En dit alles zal zich afspelen in het gezelschap van 65.000 andere feestvierders die er samen een onvergetelijk ‘KNALFEEST’ van gaan maken, met wereldberoemde feestnummers en de beste hits uit eigen land.

Speciale gasten

Maar dat is nog niet alles. Het Toppersfeest wordt compleet gemaakt door een indrukwekkende line-up van speciale gastartiesten, waaronder KRIS KROSS AMSTERDAM, VENGABOYS, EMMA HEESTERS, OG3NE, DONNIE, MARCO SCHUITMAKER en BOUKE (Elvis Tribute). Dit mag je simpelweg niet missen!

De voorpret kan nu al beginnen! Wie verzint de leukste en meest originele outfit? Of je nu ‘Over the Top’ gaat of wat meer ingetogen, het belangrijkste is dat je erbij bent. Dit ultieme feest van verbroedering vier je traditioneel met vrienden, familie of collega’s. GERARD JOLING, JEROEN VAN DER BOOM, JAN SMIT en RENE FROGER, samen met de speciale gasten, zullen ervoor zorgen dat dit het meest ‘Over the Top’ Toppers-feest wordt dat je ooit hebt meegemaakt.

Verkoop

De landelijke kaartverkoop begint op maandag 16 oktober om 9.00 uur via www.ticketpoint.nl en 0900-0088 (€0,60 per minuut), maar als trouwe bezoeker kun je deelnemen aan de speciale fanverkoop. Op zaterdag 14 oktober en zondag 15 oktober vanaf 10.00 uur krijg je de kans om als eerste toegangskaarten te reserveren.

VIP arrangementen

Speciaal voor de ‘CLUB TROPICANA EDITION’ van Toppers in Concert zijn er samen met cateraar Hutten enkele arrangementen samengesteld. Breid je bezoek aan het ‘Grootste en Gezelligste Meezingfeest’ van Nederland uit met een fantastisch Sitdown Diner, Walking Buffet en een swingende AfterParty. De (VIP) arrangementen zijn inclusief toegangsticket en beschikbaar op vrijdag 24 mei 2024 en zaterdag 25 mei 2024. Maak er samen met je vrienden, relaties en/of personeel een complete avond uit van je bezoek aan Toppers in Concert 2024!

Mis dit spektakel niet en maak je klaar voor de ultieme zomerstart bij Toppers in Concert 2024!

Delen

Meer over Jan Smit

AAWH: Jan Smit deelt hartverwarmend moment met 91-jarige oma
AAWH: Jan Smit deelt hartverwarmend moment met 91-jarige oma
Jan Smit kan zijn ogen niet geloven: 'Ik ben zo waanzinnig trots...'
Jan Smit kan zijn ogen niet geloven: ‘Ik ben zo waanzinnig trots…’
Lees alle artikelen over Jan Smit

Meer over Jeroen van der Boom

VA VA VOOM: Jeroen van der Boom verbluft volgers met afgetraind lichaam
VA VA VOOM: Jeroen van der Boom verbluft volgers met afgetraind lichaam
Toppers 2024: Déze speciale gasten kunnen we verwachten!
Toppers 2024: Déze speciale gasten kunnen we verwachten!
Lees alle artikelen over Jeroen van der Boom

Meer over Rene Froger

René Froger deelt droevig bericht: 'We missen je heel erg'
René Froger deelt droevig bericht: ‘We missen je heel erg’
GELUK: Trotse opa René Froger poseert met kleinkinderen
GELUK: Trotse opa René Froger poseert met kleinkinderen
Lees alle artikelen over Rene Froger

Meer over Gerard Joling

Gerard Joling deelt video van bloederig ongelukje: 'Heel vervelend'
Gerard Joling deelt video van bloederig ongelukje: ‘Heel vervelend’
LEZEN: Zó reageert Gerard Joling op muzikale comeback Gordon
LEZEN: Zó reageert Gerard Joling op muzikale comeback Gordon
Lees alle artikelen over Gerard Joling