100%NL Magazine Trijntje Oosterhuis
Zie ook:
Delen

WOW: Trijntje Oosterhuis zet schaar in kapsel en gaat voor kort!

Trijntje Oosterhuis besloot dat het tijd was voor verandering en liet een schaar in haar lange lokken zetten!

Trijntje Oosterhuis

Op jonge leeftijd werd Trijntje Oosterhuis bekend doordat ze samen met haar broer Tjeerd doorbrak in Total Touch. Daarna is de zangeres een solocarrière begonnen en is ze sindsdien een van de meest bekende zangeressen van Nederland.

Gezin

Naast haar drukke baan als zangeres is Trijntje daarnaast ook nog moeder van drie prachtige kinderen. Met haar ex Sander van den Eeden kreeg Trijntje 2 jongens: Jonas en Marijn. In 2015, toen Trijntje 43 jaar oud was, kreeg ze samen met haar huidige partner Alvin een dochter genaamd Maël. Uit een eerdere relatie van Alvin heeft Trijntje daarnaast ook nog een bonuszoon: Eljah. Het is dus een gezellige en drukke boel bij Trijntje thuis!

Kort kapsel

Na een lange tijd te hebben genoten van haar lange lokken besloot Trijntje dat het tijd was voor de verandering, en dus liet ze de schaar in haar kapsel zetten!

Vol trots deelt Trijntje haar nieuwe look op Instagram. Haar lange manen zijn verleden tijd, de zangeres heeft nu een korte coupe! Bij een gezellige video schrijft Trijntje: ‘Ik moet zeggen dat werd ook wel weer tijd… het begon na Pasen steeds meer op een nestje te lijken..Altijd een verrassing wat voor moois ze hebben bedacht, maar ik ben er mega blij mee! Thanks dream team voor mijn nieuwe look!!’

Bron en Beeld: Instagram Trijntje Oosterhuis

Delen

Meer over Trijntje Oosterhuis

Bruiloft voor Trijntje Oosterhuis en Alvin in het verschiet?
Bruiloft voor Trijntje Oosterhuis en Alvin in het verschiet?
Trijntje Oosterhuis spreekt emotioneel over gemis: 'Heftig om te beseffen'
Trijntje Oosterhuis spreekt emotioneel over gemis: ‘Heftig om te beseffen’
Lees alle artikelen over Trijntje Oosterhuis