WAUW: Zó ziet de trouwjurk van Maxime Meiland er uit!
Zie ook:
Delen

WAUW: Zó ziet de trouwjurk van Maxime Meiland er uit!

In de nieuwste Beau Monde onthult Maxime Meiland hoe haar trouwjurk eruit zal gaan zien!

Maxime Meiland

Het leven lacht Maxime Meiland toe. Samen met haar familie boekt ze grote successen op tv, ze heeft een goedlopende eigen zaak, twee schatten van dochters en de allerliefste verloofde die ze zich maar kan wensen. Wat wil een mens nog meer?

Vorig jaar besloten Maxime en Leroy om het appartement van Leroy te verkopen en op zoek te gaan naar een liefdesnestje in Noordwijk. En dat lukte!

In april 2021 jubelde een dolgelukkige Maxime: ‘We zijn verhuisd!’. Ze kochten destijds een super de luxe woning voor  €729.000. De woning was helemaal tot in de puntjes afgewerkt dus Maxime en Leroy hoefden alleen hun jas op te hangen en te gaan wonen!

Wedding bells!

Het is alweer een paar weken geleden dat Leroy de stoute schoenen aantrok en zijn grote liefde Maxime ten huwelijk vroeg. Maxime antwoordde natuurlijk met een volmondige ja! Het aanzoek was tot in de puntjes voorbereid, zelfs zó goed dat er ook een fotograaf bij aanwezig was die er prachtige foto’s van schoot. De foto’s van het aanzoek zie je hier.

Trouwjurk

In gesprek met Beau Monde laat Maxime weten ontzettend uit te kijken naar haar grote dag. De voorbereidingen zijn al in volle gang en dus wordt er ook al volop gedroomd over de trouwjurk van Maxime.

Maxime is vastbesloten: ‘Het wordt sowieso wit. Over het model ben ik nog niet uit. Ik neig naar een prinsessenjurk met strak lijfje. Wat ik wel weet, is dat ik echt een bruidsjurk wil, niet dat je denkt: ze gaat naar een gala.’

Wanneer Leroy en Maxime elkaar het jawoord zullen gaan geven is niet bekend. Wij kunnen nu al niet wachten om Maxime te zien stralen in haar jurk!

Bron: RTL Boulevard, Beeld: Instagram Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

PRACHTIG: Maxime Meiland overspoeld met reacties na delen van selfie met dochter
PRACHTIG: Maxime Meiland overspoeld met reacties na delen van selfie met dochter
Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Lees alle artikelen over Maxime Meiland