100%NL Magazine bootje varen

Van bootje varen tot vakanties: de leukste zomerse foto’s van BN’ers!

Wat een heerlijke zomerse week hebben we achter de rug zeg. En als we het weerbericht moeten geloven, komt er nog veel meer zonnig weer aan! Daar moeten we natuurlijk zoveel mogelijk profijt van nemen nu het nog kan. En dat doen wij niet alleen, ook veel BN’ers zoeken het water, de zon of zelfs een buitenlandse bestemming op.

Anouk Hoogendijk

Anouk Hoogendijk heeft zich in een badpak gehesen en is samen met haar gezinnetje van de zon aan het genieten in omgeving Loosdrecht. Hoe lief is kleine Sonny!

Claudia de Breij

Over vitamine D gesproken! Claudia de Breij laat het bruiningsproces zijn gang gaan in haar eigen hangmat.

Shelly Sterk

Shelly Sterk heeft gister het strand opgezocht met haar gezin. Zoontje Jake zwaait vol enthousiasme naar de camera.

Welmoed Sijtsma

Presentatrice Welmoed Sijtsma is aan het uitwaaien op een wel heel bijzondere plek. Namelijk op het zonnige Curacao! Inmiddels is ze alweer terug. Maar wat een leuke vakantiefoto!

Bas Smit

Bas Smit viert de verjaardag van zijn goede vriend Marcel Stolk op de grachten van Amsterdam! Ook John Ewbank is van de partij en nog een paar andere vrienden. Geen leukere manier om je verjaardag te vieren!

Kees Tol

Presentator Kees Tol steekt vandaag zijn ‘kop in de wind’ en geniet van het zomerse weer op het Markermeer. Vakantie in eigen land! Of eigen dorp. 😉

Bron en Beeld: Instagram