100%NL Magazine Willeke Alberti
Zie ook:
Delen

Verdrietig besluit voor dochter Willeke Alberti

Daniëlle zou volgende week een bijzondere dag organiseren, maar helaas heeft zij moeten besluiten om dit niet door te laten gaan.

Daniëlle van ‘t Schip

Willeke Alberti kreeg samen met haar eerste echtgenoot Joop Oonk in 1968 haar dochter Daniëlle. Daniëlle trouwde al vrij jong met Ajacied John van ’t Schip. Samen kregen ze twee kinderen. Haar gezin heeft al op veel verschillende plekken gewoond, namelijk in Italië, Griekenland, Mexico en Twente.

Vorig jaar bracht Daniëlle het verschrikkelijke nieuws naar buiten dat er twee kwaadaardige tumoren bij haar waren geconstateerd. Een harde klap voor Daniëlle en haar familie, maar zij blijft ondanks alles ongelooflijk positief.

Verdrietig besluit

Daniëlle zou volgende week een bijzondere dag organiseren en zij kijkt hier al weken naar uit, maar helaas moet zij dit afblazen vanwege haar eigen gezondheid. ‘Deze foto waar ik me een soort Wonder Woman voelde is niet nu. Ik besefte net dat ik iets te enthousiast geweest ben om de 17e juni een “ in het licht van de liefde” ontmoeting te organiseren. Net terug uit Bonaire waar de zon en zee zo helend voor me zijn geweest dacht ik dat ik dat makkelijk aan zou kunnen, omdat ik er zo van hou om vanuit de stroom van eenheid te delen. Vandaag heb ik besloten om het evenement te cancelen en begin zo gelijk met het terugstorten van het betaalde geld door de deelnemers. Dank jullie wel voor de aandacht en aanmeldingen. De helende reis moet voorlopig nog meer naar binnen voor mij. Wens ooit weer eens naar buiten te komen als ik me weer meer Wonder Woman voel’, schrijft zij op Instagram. Wij wensen Daniëlle veel sterkte en hopelijk gaat het binnenkort weer beter.

https://www.instagram.com/p/CtR2A44IapJ/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Daniëlle van 't Schip

Delen

Meer over Willeke Alberti

Fysieke problemen voor Willeke Alberti na heftige maanden: 'Ik ben goed behandeld'
Fysieke problemen voor Willeke Alberti na heftige maanden: ‘Ik ben goed behandeld’
SHE IS BACK: Willeke Alberti schittert opnieuw op het grote podium
SHE IS BACK: Willeke Alberti schittert opnieuw op het grote podium
Lees alle artikelen over Willeke Alberti