100pmagazine_max_victoria_verstappen
Zie ook:
Delen

Victoria Verstappen: ‘Stop de tijd. Ik kan het soms nog niet geloven’

Victoria's zoontje is vandaag alweer 1 jaar oud en dat viert zij met een reeks bijzondere foto's van deze knappe jongen.

Victoria Verstappen

Kijk je weleens naar een race van Max Verstappen, dan heb je zijn twee jaar jongere zusje Victoria-Jane Verstappen vast wel een keer in de pitbox van Red Bull gespot. Net als Max is zij dol op racen. Hoewel Max en Victoria na de scheiding van hun ouders veel tijd los van elkaar hebben doorgebracht, hebben ze wel een hechte band samen. Victoria is al jaren samen met haar partner Tom Heuts en met hem kreeg zij twee kinderen, Luka en Lio. Max en Kelly brengen maar al te graag tijd met hun door.

Lio jarig

Vandaag is de dag dat Victoria’s jongste zoontje Lio zijn eerste verjaardag viert. Op Instagram deelt Victoria een reeks bijzondere foto’s van haar zoontje, waar iedereen van begint de glunderen. Of het nou die felblauwe ogen, die lieve wangetjes of dat lipje is, wij vinden het echt een schatje. ‘Happy birthday to you. Stop de tijd, mijn kleine baby is gewoon al 1 jaar. Ik kan het soms nog niet geloven, het voelt helemaal nog niet zo lang geleden dat ik jou nog in m’n buik had. Niet wetende dat je 2 weken eerder kwam, en ook nog eens een dag voor je broer zijn verjaardag, en op dezelfde dag als jou neefje. Ik ben zo trots op jou, vandaag is jou feestje’, schrijft Victoria onder de foto. Morgen is het dus weer feest, maar dan voor Lio’s grote broer Luka. Wat een gezellige week! Gefeliciteerd lieve jongen!

https://www.instagram.com/p/Cl0L3pYtrRt/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Victoria Verstappen.

Delen