100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

VIDEO: Jan Smit gaat terug in de tijd het nummer ‘Mama’

Het afgelopen weekend stond Jan Smit zijn geboortedorp Volendam helemaal in het teken van Volendammer dag. Speciaal voor die gelegenheid bracht Jan Smit opnieuw het nummer 'Mama' ten gehore, uiteraard in stijl!

Jan Smit

Hij is een van de bekendste zangers van Nederland: Jan Smit! Samen met zijn prachtige vrouw Liza, drie kinderen en hondje Rio woont Jan in Volendam. Al sinds zijn kinderjaren is Jan een bekende naam in de Nederlandse muziekindustrie. Naast zijn optredens is hij vaak voor zijn werk in het buitenland en presenteert hij af en toe een programma. Toch brengt Jan het liefst zijn tijd door met zijn gezin.

Mama

De muzikale carrière van Jan begon al op zeer jonge leeftijd. Hij werd voor het eerst bekend bij het grote publiek toen hij 10 jaar oud was. Samen met Carola, de zangeres van BZN, zong hij het nummer ‘Mama’ en de reacties waren vanaf moment één lovend. Na zijn optreden mocht hij een solosingle opnemen: Ik zing dit lied voor jou alleen. Vanaf toen was het raak: Jan werd bekend, geliefd door heel Nederland en is tot op de dag van vandaag een van de bekendste zangers die ons land kent.

Terug in de tijd

Het afgelopen weekend stond het geboortedorp van Jan, Volendam, helemaal in het teken van Volendammer dag. Tijdens deze dag kleden veel Volendammers zich weer even net als vroeger, in kostuum. Voor Jan de perfecte gelegenheid om na al die jaren opnieuw het lied ‘Mama’ te zingen. Hij deed dit gekleed in zijn Volendammer kostuum, samen met een koor achter hem.

Op Instagram deelt Jan de beelden van zijn optreden. ‘Wat een nostalgie!’, schrijft hij bij de video. Wij kunnen ons goed voorstellen dat sommige mensen een traantje hebben moeten wegpinken.

Bron en Beeld: Youtube, Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

MOOI: Bijzondere avond voor Jan Smit en dochter Emma
MOOI: Bijzondere avond voor Jan Smit en dochter Emma
Jan Smit bijt terug na nare reactie van volger
Jan Smit bijt terug na nare reactie van volger
Lees alle artikelen over Jan Smit