100%NL Magazine Kelly Piquet en Max Verstappen
Zie ook:
Delen

HOT: Volgers raken niet uitgepraat over video Kelly Piquet in sexy jurk

Kelly ziet er altijd uit om door een ringetje te halen, maar onder deze video ontvangt zij wel héél veel lovende reacties.

Kelly Piquet en Max Verstappen

Max Verstappen en Kelly Piquet zijn sinds het einde van 2020 een stel. De kans dat het stel elkaar heeft ontmoet op het racecircuit is groot, want naast Max is Kelly ook een bekende in de racewereld. Haar vader, Nelson Piquet, is drievoudig wereldkampioen Formule 1 en haar ex-man is ook een racer. Met hem kreeg zij een dochtertje Penélope. Sinds Max en Kelly een stel zijn, delen zij de leukste momenten met elkaar en met Kelly’s dochter, waar Max het heel goed mee kan vinden.

De show stelen

Kelly is model van beroep en zij ziet er dan ook altijd uit om door een ringetje te halen. De kleding van Kelly is werkelijk altijd prachtig en het maakt niet uit of zij make-up draagt of niet; zij ziet er toch wel fantastisch uit. Kelly was de afgelopen dagen in New York en dat hebben haar volgers geweten. Het model deelde een video van zichzelf in een prachtige, zwarte jurk. Kelly loopt over de wegen van New York. Op deze video ontving zij duizenden reacties en meer dan 200.000 likes. Volgers gaan echt uit hun dak en dat begrijpen wij maar al te goed. Ook Max reageert met lieve emoji’s onder deze video. Zijn vriendin ziet er weer prachtig uit!

https://www.instagram.com/reel/CxDtGi0sBbU/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Kelly Piquet.

Delen

Meer over Kelly Piquet

Max en Kelly maken haters met de grond gelijk: 'krankzinnig en belachelijk'
Max en Kelly maken haters met de grond gelijk: ‘krankzinnig en belachelijk’
OOH LA LA: Kelly Piquet bezorgt volgers rode oortjes in korte panterjurk
OOH LA LA: Kelly Piquet bezorgt volgers rode oortjes in korte panterjurk
Lees alle artikelen over Kelly Piquet