100%NL Magazine Rafael van der Vaart
Zie ook:
Delen

VIDEO: Rafael en Jesslynn bootsen ‘Ter land, ter zee en in de lucht’ na!

Op Instagram zien we vertederende beelden van Rafael en Jesslynn die de grootste lol hebben met het nabootsen van Ter land, ter zee en in de lucht!

Rafael van der Vaart

Rafael van der Vaart, Nederlands voetbalwonderkind, heeft een carrière uit duizenden achter de rug. Met onnavolgbare balbeheersing en een stralende glimlach op zijn gezicht, heeft hij magische momenten gecreëerd bij topclubs zoals Ajax, Real Madrid en Tottenham Hotspur.

Inmiddels heeft Rafael van der Vaart zijn voetbalschoenen aan de wilgen gehangen, maar is hij nog wel altijd werkzaam in de wereld. Hij werkt nu als voetbalanalist voor verschillende tv-stations.

Dochter Jesslynn

Buiten het veld is Rafael een warme, toegewijde familie-man, een betrokken vader voor zijn kinderen Damián en Jesslynn. Hij is alweer een paar jaar samen met zijn grote liefde Estavana Polman. De twee delen een passie voor sport en zijn nog altijd smoorverliefd op elkaar.

Ter land, ter zee en in de lucht

Het blijft leuk om Rafael samen te zien met zijn dochter. De twee lijken niet alleen sprekend op elkaar, ze zijn daarnaast ook beste vrienden.

Vader en dochter houden allebei van lol trappen en dat kan je aan het vrolijke duo dan ook wel overlaten. Deze keer bootsen ze ‘Ter land, ter zee en in de lucht’ na, en dat levert een leuke video op! Jesslynn gaat natuurlijk voor de winst en geeft alles wanneer ze de stormbaan oprent. En dat alles met het commentaar van haar aanmoedigende vader op de achtergrond.

Bron en Beeld: Instagram Rafael van der Vaart

Delen

Meer over Rafael van der Vaart

Bijzonder nieuws voor de zoon van Sylvie Meis en Rafael van der Vaart
Bijzonder nieuws voor de zoon van Sylvie Meis en Rafael van der Vaart
LEZEN: Tweede kindje voor Rafael en Estavana op komst?
LEZEN: Tweede kindje voor Rafael en Estavana op komst?
Lees alle artikelen over Rafael van der Vaart