Volgers Maxime Meiland zijn het massaal eens: 'Wat lijkt Vivé op Erica!'
Zie ook:
Delen

Volgers Maxime Meiland zijn het massaal eens: ‘Wat lijkt Vivé op Erica!’

Vivé, de jongste dochter van Maxime Meiland, lijkt volgens de volgers van Maxime als twee druppels water op haar oma Erica.

Een dochter!

In september werden Maxime en Leroy trotse ouders van Vivé. Uit een eerdere relatie had Maxime al een prachtige dochter: Claire.

Inmiddels is Vivé alweer ruim twee maanden oud en het kleine meisje groeit als kool! Een paar weken geleden vierde Maxime en Leroy dat hun dochtertje twee maanden oud was. Dat deden ze met deze te lieve foto.

Genieten op vakantie

De familie Meiland is een hartstikke drukke familie. Verhuizen, pasgeboren kindjes, verhuizen, wijnen, zaken en nóg eens verhuizen: het gaat allemaal niet in de koude kleren zitten. En aangezien het weer in Nederland de laatste tijd niet veel soeps is, besloot de familie om de zon op te zoeken.

Samen met Martien en Erica hebben Maxime en Leroy hun koffers gepakt. Op Instagram deelt Maxime een paar te schattige beelden. De familie Meiland geniet zo te zien met volle teugen!

Vivé lijkt sprekend op Erica

En de vakantie doet de familie goed. Vol trots post Maxime een schattige foto samen met Vivé.

De volgers van Maxime zijn het allemaal massaal eens: dochter Vivé lijkt sprekend op haar oma Erica! Zo valt te lezen onder de reacties. En, wat vinden jullie? Zien jullie de gelijkenissen ook?

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
Lees alle artikelen over Maxime Meiland