100%NL Magazine Kees Tol
Zie ook:
Delen

Volgers reageren massaal onder foto van Kees Tol en zijn jarige moeder

Het is vandaag, ondanks het slechte weer, de hele dag feest. Kees zijn moeder is jarig en dat viert hij met een te leuke foto!

Kees Tol

Kees Tol kennen we natuurlijk allemaal als die vrolijke en humoristische presentator die bij iedereen een lach op het gezicht krijgt. Kees heeft in de afgelopen jaren tientallen programma’s gepresenteerd en nog steeds is hij iedere week op televisie te zien bij onder andere VT Wonen: Weer verliefd op je huis. Het programma waar hij al zoveel jaar veel liefde en humor in stopt.

Op liefdesgebied is het rustig bij Kees, maar daar lijkt hij zich niet veel van aan te trekken. De presentator heeft een grote vriendengroep en geniet van leuke momenten met hun op de Volendamse dijk, op vakantie, of in zijn gezellige woning in hartje Volendam.

Jarige moeder

Het is vandaag de hele dag feest in Volendam, want de moeder van Kees Tol is jarig. Op Instagram deelt Kees een te leuke foto met haar. Moeder en zoon hebben een grote glimlach op hun gezicht en bij de foto schrijft Kees: ‘Hier schilderen we de onderkant van de boot! Maar vandaag is ze ook JARIG!’ Volgers feliciteren Willy massaal. Wat een leuke moeder heeft Kees. Vinden jullie hem op haar lijken?

https://www.instagram.com/p/Cwjthd1M6os/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Kees Tol.

Delen

Meer over Kees Tol

ZIEN: Stralende Kees Tol deelt prachtige bruiloftfoto
ZIEN: Stralende Kees Tol deelt prachtige bruiloftfoto
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Lees alle artikelen over Kees Tol