100%NL Magazine Max Verstappen

Vriendin Max Verstappen laat alle hoofden draaien in knalroze jurk!

Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen, straalt als nooit te voren in een knalroze jurk!

Max Verstappen

Denken we aan de Formule 1, dan denken we meteen aan Nederlands trots: Max Verstappen. Max is nog maar 24 jaar oud maar heeft nu al een imposante carrière achter de rug met als kers op de taart het wereldkampioenschap van afgelopen jaar.

Het racen zit in Max zijn bloed. Zijn vader, Jos Verstappen, is ook autocoureur. Hij zag al vanaf dat Max een klein jongetje was het talent in zijn zoon. Veel mensen vonden destijds dat Jos zijn zoon veel te hard aanpakte, maar het is geen geheim dat Max niet zou zijn waar hij nu is zonder de begeleiding van zijn vader.

Vriendin Kelly Piquet

De ouders van Max zijn niet de enige supporters die trouw naast de racebaan staan. Zijn bloedmooie vriendin Kelly Piquet is er ook vaak bij als Max aan het racen is.

Kelly en Max zijn alweer een paar jaar samen en dolgelukkig met elkaar, dat is goed te zien op de foto’s. Ze reizen regelmatig samen met zijn tweetjes, óf met zijn drietjes. Uit een eerdere relatie heeft Kelly een dochter: Penelope.

Net als Max houdt Kelly ook wel van een beetje spanning. Zo plaatste ze een paar weken geleden heftige maar tegelijkertijd ook prachtige beelden op Instagram, van een waanzinnige helikoptervlucht over de Alpen. Je ziet de beelden hier, zou jij het aandurven?

Pretty in Pink

Gisteren postte Kelly een aantal kleurrijke foto’s op haar Instagram. En WOW: wat ziet ze er prachtig uit!

Kelly straalt in een knalroze outfit en blend helemaal met de kleurrijke omgeving in Dubai. ‘Blijf niet onopgemerkt’, schrijft Kelly bij de foto’s. Nou, dat blijft ze zeker niet!

Onder de foto’s ontvangt Kelly talloze reacties van fans. Ze overladen de beauty met hartjes. Ook haar schoonmoeder, Max zijn moeder Sophie, stuurt een paar hartjes naar haar schoondochter.

Bron en Beeld: Instagram Kelly Piquet