Dit is de mooie vriendin van Roel van Velzen!
Delen

Dit is de mooie vriendin van Roel van Velzen!

Roel van Velzen heeft sinds vorig jaar een nieuwe vriendin. Hij heeft de liefde gevonden bij musical director Basja Chanowski. Een prachtig stel!

Basja

In juli vorig jaar deelde Roel voor het eerst een foto met zijn vriendin op Instagram. Roel is heel blij met ‘deze lieve spetter’, schrijft hij over Basja. “Intens gelukkig met alle liefde die we voelen en de energie die dit nieuwe avontuur teweegbrengt. En heel dankbaar voor hoe de moeder van mijn kinderen en Basja elkaar een plek gunnen in deze extended family.”, aldus Roel.

Nieuwe man voor Marloes

In 2019 besloten Roel en zijn jeugdliefde Marloes uit elkaar te gaan na 20 jaar. Samen kregen ze twee zoontjes: Laut Pepijn en Boaz. Marloes heeft ook al een nieuwe man in haar leven, die Roel ook al heeft ontmoet. Over deze ontmoeting had hij het volgende te zeggen in zijn podcast.

“Hij heeft ook kinderen, dus dat is praktisch en onpraktisch tegelijkertijd, maar dat is hun ding. Ik vond hem héél open, we hebben anderhalf uur zitten kletsen. Ik ging er met een goed gevoel weg en heb mijn ex gebeld om te zeggen: ’Wat een leuke gast, wat ben ik blij voor je’.”

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Roel van Velzen

Lees alle artikelen over Roel van Velzen