Dennis Weening, gezin 100pmagazine
Zie ook:
Delen

Vrouw Dennis Weening heeft nog weinig gevoel in voet en been na operatie

Stella Weening, de vrouw van Dennis Weening, is inmiddels een week geleden geopereerd aan een hernia en deelt een update met haar volgers over de situatie nu.

Vakantie in Bali

Begin deze maand werd duidelijk dat de reis naar Indonesië anders uitpakte dan gedacht. Stella Weening, de vrouw van Dennis Weening liep een ‘verschrikkelijke’ hernia op na een bergwandeling op het eiland Bali. Het was zelfs zo ernstig dat Stella niet meer kon lopen en zitten.” Al 3 jaar verheugen we ons op deze reis naar Bali. Wat is dit toch verschrikkelijk kut, want ik heb je nog nooit in zoveel pijn gezien”, liet Dennis eerder via Instagram weten. Vorige week maandag mocht Stella het ziekenhuis in Bali verlaten om geopereerd te worden in Nederland. Na de operatie gaf ze een update:  “Hoi ben er weer”. Hopelijk is de operatie voorspoedig verlopen. Arts nog niet gesproken…”

Update volgers

Vandaag liet Stelle weer van zich horen. ‘De pijn was meteen weg’, schrijft Stella in haar Instagram Stories. ‘Het gevoel in mijn voet en been zijn nog niet helemaal terug. Schijnt normaal te zijn. Kan in ieder geval lopen zonder pijn. Alleen een beetje gek nog, met dat weinige gevoel in mijn been. En ik loop wat slomer dan voorheen’, vervolgt ze. De wond die Stella op haar rug heeft, vindt ze er maar ‘goor’ uitzien. ‘Dik vind ik hem ook.’ Vrijdag gaat ze naar de kliniek. ‘Dan hoop ik dat hij het er goed uit vindt zien. Het voelt wel vervelend aan. Maar dat is logisch. Er is iets uit mijn rug gehaald.’ Je ziet de Instagram Story hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Stella Weening

Delen

Meer over Dennis Weening

Dennis Weening apetrots op zijn dochter: 'Zo lief en zooooo knap'
Dennis Weening apetrots op zijn dochter: ‘Zo lief en zooooo knap’
VIDEO: Dennis Weening geschokt door bijzondere avondritueel dochter
VIDEO: Dennis Weening geschokt door bijzondere avondritueel dochter
Lees alle artikelen over Dennis Weening