100%NL magazine Kees van der Spek ANP
Zie ook:
Delen

GRAPPIG: Deze WIDM-deelneemster lijkt sprékend op Kees van der Spek zijn vrouw!

Toeval bestaat niet zeggen ze wel eens. Al vinden wij het wel heel toevallig (en heel grappig) dat deze WIDM-deelneemster sprékend op de vrouw van Kees van der Spek lijkt!

Kees van der Spek

Kees van der Spek is voor velen een bekend gezicht als misdaadjournalist in programma’s zoals ‘Oplichters Aangepakt’ en ‘Oplichters in het Buitenland’. Maar naast zijn serieuze werk in de wereld van misdaadverslaggeving, heeft hij ook een andere, hele belangrijke taak: vader. Samen met zijn vrouw Annabelle van der Spek heeft Kees maar liefst vier zonen. Zij gaan regelmatig samen op reis, eten zo nu en dan samen in een restaurant, of bezoeken samen een concert. En oja, Joël, Sil, Jesse en Joep lijken veel op hun vader. Zo leuk om te gelijkenissen te zien.

Benieuwd naar hoe de zonen van Kees eruit zien? Dat zie je hier!

Wie is de Mol

Wie is de Mol? is een spannend en avontuurlijk spelprogramma waarin een team van bekende Nederlanders samenwerkt om opdrachten uit te voeren. Binnen deze groep bevindt zich echter één saboteur, de Mol, wiens doel het is om de opdrachten stiekem te laten mislukken. Dit jaar is Kees van der Spek ook een van de kandidaten.

Vrouw Annabelle

Een andere deelneemster uit het laatste seizoen van Wie is de Mol is Jip van den Toorn. En hoe grappig: Jip heeft echt wel wat weg van Kees zijn vrouw Annabelle. Het zou zo de jongere versie van Annabelle kunnen zijn! 😉

Tijdens de podcast van RTL Boulevard beschreef Kees een grappige situatie: ‘Ik zal je zeggen: we reizen natuurlijk met zijn allen. Ik was op Schiphol en ik loop naast Jip. We worden op onze schouder getikt door iemand die Annabelle kent en zegt: ‘Hey, Kees en Annabelle.’ We mochten natuurlijk helemaal niet zeggen welk programma we aan het doen waren.’ Hoe Kees dit opgelost heeft? Hij heeft de kennis wijsgemaakt dat Jip een nieuwe collega was. Hoe komisch!

Ben jij benieuwd naar de gelijkenissen tussen Jip en Annabelle? Bekijk dan eens de foto’s hieronder!

Beeld: ANP, Bron: RTL Boulevard

Delen

Meer over Kees van der Spek

Kees van der Spek wordt gerold in Wie is de Mol?: ‘Hoe kan het bij jou gebeuren?’
Kees van der Spek wordt gerold in Wie is de Mol?: ‘Hoe kan het bij jou gebeuren?’
VIDEO: Zó jong zag je Kees van der Spek nog nooit!
VIDEO: Zó jong zag je Kees van der Spek nog nooit!
Lees alle artikelen over Kees van der Spek