100%NL Magazine Ali B
Zie ook:
Delen

FOTO: Dít is de mooie vrouw van Ali B!

In 2006 stapte Ali B in het huwelijksbootje met zijn grote liefde Breghje. Altijd al willen weten hoe de mooie vrouw van Ali B eruitziet?

Ali B

Ali B is een Marokkaans-Nederlandse rapper, televisiepresentator, stand-upcomedian en cabaretier. Hij scoorde jaren geleden met hits als ‘Rampeneren’ en ‘Leipe mocro flavour’. Ali B is jaren te zien geweest als coach bij The Voice Of Holland, maar daar kwam in 2022 een einde aan, nadat hij werd beschuldigd van overschrijdend gedrag. De rapper wordt vervolgd en verder is er nog niets bekend.

Gezin

Ali B is al jaren samen met zijn vrouw Breghje. Met haar heeft de rapper drie kinderen: Amin, Omar en Nouri. Op zijn Instagrampagina deelde Ali B, tot ruim een jaar geleden, de leukste foto’s van zijn privéleven en van zijn gezin, maar hij liet hun gezichten nooit zien.

Ook zijn vrouw Breghje zien we nooit voorbij komen. Ali heeft een enkele keer iets met haar gedeeld. Breghje is dan wel onbekend voor ons, maar in het BN’er wereldje is zij absoluut geen onbekende. Zij was onder andere de impressario van -verrassing- Ali B, maar oko van Najib Amhali en Rapper Boef!

Op Instagram zijn we één foto van knappe brunette tegen gekomen. Je ziet haar op onderstaande foto rechts. Wat een beauty! Ali B mag zijn handjes maar dichtknijpen met zo’n mooie vrouw!

Beeld: Instagram, Bron: Vriendin

Delen

Meer over Ali B

Ali B reageert op vervolging: 'Verbaast mij enorm'
Ali B reageert op vervolging: ‘Verbaast mij enorm’
OM vervolgt Ali B en Jeroen Rietbergen, Marco niet
OM vervolgt Ali B en Jeroen Rietbergen, Marco niet
Lees alle artikelen over Ali B