WAT: Shelly Sterk komt niet meer terug op de buis?
Zie ook:
Delen

WAT: Shelly Sterk komt niet meer terug op de buis?

Shelly is onlangs bevallen van haar pasgeboren zoontje Jake. Jake is bijna 6 maanden oud en dat betekent dat Shelly haar zwangerschapsverlof er bijna op zit. Nu het dus bijna tot zijn einde komt heeft ze ook nog eens heel slecht nieuws ontvangen…

Shelly heeft namelijk te horen gekregen dat ze niet meer terug mag komen als presentatrice bij Shownieuws. Haar Talpa-contract loopt in februari af en ze hoeft niet meer de rol van presentatrice in te vullen. Dat betekent dat ze haar laatste televisie uitzending bij Talpa al heeft gedaan.

Dit is wat Shelly zelf deelde op haar pagina:

“Ik krijg de laatste tijd steeds vaker de vraag wanneer ik weer eens op de buis ben. Nou, het zit zo! Tijdens m’n zwangerschapsverlof heb ik te horen gekregen dat ik niet meer terugkom als presentatrice bij Shownieuws. Mijn Talpa-contract loopt in februari af en ze hebben besloten de laatste maanden na m’n verlof zonder mij als presentatrice in te vullen. Dat betekent dat de laatste show voor m’n verlof, ook mijn laatste was. Jammer en onverwacht, want ik had natuurlijk graag nog afscheid willen nemen van m’n lieve collega’s en kijkers. Het biedt natuurlijk ook een hoop andere mooie kansen en mogelijkheden. Voor nu dus druk bezig met nieuwe plannen, voor tv en online. Op naar nieuwe avonturen!”

Delen

Meer over Shelly Sterk

Wegsmelten bij de foto's van Shelly Sterk en haar pasgeboren zoontje
Wegsmelten bij de foto’s van Shelly Sterk en haar pasgeboren zoontje
BABYNIEUWS: Shelly Sterk is bevallen van tweede zoontje!
BABYNIEUWS: Shelly Sterk is bevallen van tweede zoontje!
Lees alle artikelen over Shelly Sterk