100%NL magazine Taeke Taekema Airen Mylene
Zie ook:
Delen

WHAT?! Airen Mylene doet zwangerschapstest live op de radio

Airen had afgelopen zondag een klein vermoeden dat zij zwanger was en daarom besloot zij live op de radio een test te doen.

Airen Mylene en Taeke Taekema

Tijdens de opnames van Wie is de Mol maakten Taeke Taekema en Airen Mylene kennis met elkaar. Hoewel Airen in eerste instantie niets van Taeke wilde weten is het toch uiteindelijk goed gekomen en zijn ze inmiddels alweer heel wat jaren samen. Ook zijn zij samen ouders van twee prachtige kinderen: Bodhi en Foss. Het gezin woont in het pittoreske Oudekerk aan de Amstel in een prachtige woning. Vanuit de grote woning hebben zij uitzicht over de Amstel. Echt een droomhuis.

Getrouwd

Het is alweer een week geleden dat Airen en Taeke elkaar het jawoord gaven. Op een intieme, maar prachtige locatie in Amsterdam vond dit allemaal plaats en het stel zag er prachtig uit.

Zwangerschapstest

Afgelopen zondag zat Airen weer met Frank Dane en Jelte van der Goot in de studio van radio 538 en daarin vertelde zij dat zij de hele dag trek had in zuur eten en dat zij misschien wel zwanger zou zijn. Niet alleen Frank en Jelte waren in shock, maar ook alle luisteraars. Iedereen wilden weten of dit nou echt waar was.

Airen besloot daarom een paar dagen later een zwangerschapstest te doen en dat live in de uitzending. ‘Ik dacht ik haal een testje, dan kunnen we het gelijk weer de wereld uit helpen. Dan is het helder.’ ‘Maar het kan toch ook gewoon zo zijn dat je wel zwanger bent?’, vraagt Jelte bezorgd. ‘Dat kan. Ja dat kan, maar ik denk het niet’, zegt Airen lachend. Airen vertelt Frank dat hij even een plaatje moet draaien en dat zij in de tussentijd de test gaat doen. Frank en Jelte zijn verbaasd en zij lachen er hard om.

Als Airen terugkomt, zegt Frank: ‘Wij vinden het nog spannender dan jij!’ Iedereen wacht rustig op de uitslag en vervolgens zegt Airen: ‘Ik heb een uitslag. Ik ben niet zwanger.’ Frank vraagt nu of dit jammer is of niet. ‘Beetje van beide. Alles was goed geweest.’ Dit vindt Frank een interessant antwoord, want zo te zien zou Airen wel een derde kindje willen.

Bron: Radio 538 en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Airen Mylene

WAUW: Airen Mylene deelt voorproefje uit trouwalbum
WAUW: Airen Mylene deelt voorproefje uit trouwalbum
JA IK WIL: Airen Mylene en Taeke Taekema zijn getrouwd
JA IK WIL: Airen Mylene en Taeke Taekema zijn getrouwd
Lees alle artikelen over Airen Mylene