Noa Vahle Linda de Mol 100%NL Magazine

WAUW: Linda de Mol en Noa Vahle stralen in matching outfits

Noa helpt haar moeder graag een handje mee en dit weekend deed zij dit samen met nog tientallen andere mensen. Noa deelt er te leuke foto's van!

Noa Vahle

Noa Vahle is een Nederlandse sportpresentatrice en verslaggeefster. Zij was in 2021 al te zien in het programma HLF8, waar zij een eigen sportrubriek kreeg in het programma van haar neef, Johnny de Mol. Bij het grote publiek werd Noa bekend toen zij verslag deed van het WK in Qatar voor het SBS-programma De Oranjewinter, de spin-off van Vandaag Inside. Noa kreeg veel lovende reacties, want zij presenteerde onwijs goed. De genen van haar moeder dus.

Matching outfits

Noa deelt vooral veel foto’s van haar werk op social media, maar zo nu en dan zien wij een te leuke foto met haar moeder voorbijkomen. Dit keer zelfs een hele reeks foto’s, waarbij Noa en Linda stralen in matching outfits. Noa was samen met nog tientallen andere mensen aan het inpakken voor de LINDA.Foundation.

‘Gisteren hebben we samen met heel veel fantastische vrijwilligers maar liefst 7000 pakketten ingepakt om gezinnen in Nederland in armoede een steuntje in de rug te bieden. Door middel van deze pakketten (met cadeaukaarten van o.a Hema, Intertoys, Albert Heijn en H&M) kunnen deze gezinnen een keer een onbezorgde december maand beleven en echt eens uitkijken naar de feestdagen’, schrijft Noa als ambassadeur erbij. Op de foto’s zien wij allemaal harde werkers die zich voor een goed doel inzetten.

Bron en Beeld: Instagram Noa Vahle