tamara_elbaz_banner
Zie ook:
Delen

WAUW: Tamara Elbaz koopt droomwoning in haar oude stadje

Ondanks haar iets wat grote wensenlijstje, is het Tamara eindelijk gelukt om haar droomwoning te vinden.

Tamara Elbaz

Maak kennis met de ontzettend grappige powervrouw Tamara Elbaz. Tamara werd bekend van het spraakmakende programma Modemeisjes met een Missie en was het afgelopen seizoen voor het eerst te zien in de Videoland-serie The Real Housewives of Amsterdam. En eerlijk is eerlijk: met de komst van Tamara heeft de serie een echte boost gekregen. Wij van de redactie zijn helemaal fan van Tamara en vinden haar eerlijkheid en openheid helemaal geweldig!

Droomwoning

In The Real Housewives of Amsterdam was te zien dat de nieuwe Housewife,Tamara Elbaz, niet in Nederland woonde. Zo is ze de afgelopen tien jaar in België én in Spanje verbleven, maar inmiddels is ze weer lekker terug op Nederlandse bodem. Via haar Instagram deelt ze het volgende bericht: “HELLO AMSTERDAM! Eindelijk na tien jaar België en Spanje weer terug gekeerd in mijn ouwe stadje, ik heb er nog steeds geen woorden voor dat ik überhaupt hier nog een geschikte woning heb kunnen vinden hier.”

Aardig wat wensen

Ondanks haar iets wat grote wensenlijstje, is het Tamara eindelijk gelukt om haar droomwoning te vinden. Zo moest het volgens Tamara in Oud Zuid zijn, fijn voor Alexander, niet te veel trappen op, minimaal 120 m2, met een mooi uitzicht, in de buurt van mijn vriendinnen, een leuke geschiedenis hebben, een goede energie bezitten, hoge plafonds hebben, veel licht via de ramen naar binnen en makkelijk parkeren voor de deur.” Je ziet haar bericht hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Tamara Elbaz

Delen

Meer over Tamara Elbaz

Lees alle artikelen over Tamara Elbaz