100%NL Magazine Frans en Mariska Bauer
Zie ook:
Delen

WAUW: Volgers lyrisch over stralende Mariska Bauer in gele glitterjurk

Mariska ziet er beter uit dan ooit. Zij is helemaal tot rust gekomen op vakantie en dat is te zien aan haar stralende look!

Frans en Mariska Bauer

Waar de roddels, geruchten en scheidingen je rond de oren vliegen in BN’er-land staat er een koppel nog als paal boven water: Frans en Mariska Bauer. Het gelukkige stel is dit jaar in mei alweer 15 jaar getrouwd en nog altijd even gelukkig.

Toen Frans en Mariska met elkaar in het huwelijksbootje stapten beloofden ze elkaar de eeuwige trouw, in voor- en tegenspoed. En dat hebben ze inmiddels waargemaakt. Toen Mariska vorig jaar getroffen werd door een herseninfarct ging het gezin Bauer door een heftige en zware periode heen. Het was een spannende tijd waarin Mariska veel heeft moeten herstellen en revalideren, maar gelukkig is ze vandaag de dag weer zo goed als de oude.

Stralend

Frans en Mariska zijn net terug uit Gran Canaria. Daar genoten zij flink wat dagen van een heerlijke familievakantie, waarbij niet alleen hun zoons, maar ook de schoondochters mee waren. Iedereen is uitgerust teruggekomen en het hele gezin heeft al veel foto’s gedeeld met hun volgers. Dit keer plaatst Mariska een foto van zichzelf naast het zwembad. In een gele glitterjurk straalt zij enorm. Volgers gaan helemaal uit hun dak en dat begrijpen wij heel goed. ‘Je straalt!’, reageert Monique Smit. ‘Mooi om je zo te zien stralen’ en ‘Jij hebt geen glitters nodig om te shinen, mooie foto Meis’, reageren twee andere volgers. Je bent prachtig, Mariska!

https://www.instagram.com/p/Cwh29oYMftn/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Mariska Bauer.

Delen

Meer over Mariska Bauer

WAUW: Mariska Bauer verbluft volgers met nieuw kapsel
WAUW: Mariska Bauer verbluft volgers met nieuw kapsel
LEZEN: Frans Bauer weer vrijgezel
LEZEN: Frans Bauer weer vrijgezel
Lees alle artikelen over Mariska Bauer