100%NL Magazine Jan Dulles
Zie ook:
Delen

ZIEN: Even wegsmelten bij de foto van Jan Dulles met Lina

Niemand kan genoeg krijgen van de kiekjes van James en Lina. Dit keer plaatst Jan er weer een waar alle harten van gaan smelten. Die blik...

Jan Dulles en Caroline Mol

Hij is één van de beste zangers van Nederland en zij een bloedmooie Volendamse: Jan Dulles en zijn grote liefde Caroline Mol. Allebei zijn ze hartstikke actief op social media en hebben ze beide een grote schare fans opgebouwd. Jan en Caroline delen dagelijks de leukste en liefste foto’s van James en Lina en daar zijn hun volgers dol op, want het zijn echt twee schatjes.

Lina

Lina Dulles is vorige week 1 geworden, maar zij verovert al sinds haar geboorte alle harten. Of het nou haar mooie ogen, ondeugende blik, of lieve lach is, wij zijn er gek op en Caroline en Jan hun volgers ook. Dit keer deelt Jan een foto met zijn dochtertje, waarbij Lina op de eerste foto lief in de camera lacht, maar op de tweede foto haar vader ondeugend aankijkt. ‘Goeiemorgen. Vandaag gaan we de hele dag repeteren voor de Acoustic Christmas Tour. Deze pretletter komt misschien ook even kijken in de studio’, schrijft Jan eronder. Wij smelten wederom weg bij het zien van haar blik en ook Jan zijn volgers gaan door het dak. ‘Wat een lekker mopje is het zo lief’ en ‘dan smelt je toch, wat een lieverdje’, zijn wat reacties.

https://www.instagram.com/p/ClnmxyXsKr6/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Jan Dulles

Delen

Meer over Jan Dulles

VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
Column Jan Dulles: 'Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.'
Column Jan Dulles: ‘Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.’
Lees alle artikelen over Jan Dulles